Academia Open Tribe invita copiii sa descopere arta leadership-ului si a responsabilizarii in cadrul taberei de vara, Maratonul Financiar

Academia de Business si Leadership OPEN TRIBE pregateste copiilor o vara speciala cu activitati interactive, tabere si workshopuri, toate menite sa ii ajute in procesul de dezvoltare echilibrat, sanatos si armonios. Chiar daca perioada verii este un moment de repaus si relaxare, aceasta este si o oportunitate excelenta de a dezvolta si de a face lucruri pe care poate, in timpul anului copiii nu reusesc sa le faca.

Luna iunie este sinonima cu tabara sau Maratonul Financiar propus de specialistii Open Tribe, formati din psihologi, cercetatori si traineri in domeniul dezvoltarii personale si al antreprenoriatului. In fiecare an, acestia propun o tema in acord cu tendintele si nevoile actuale de dezvoltare ale copiilor si adolescentilor. Studiile si experienta anilor de activitate cu copiii, a organizarii de tabere in fiecare an, precum si pasiunea si implicarea dovedite de acestia sunt garantia unei experiente de succes.

In perioada 25 -29 iunie 2023, mentorii echipei Open Tribe au pregatit o tabara speciala, intr-un loc special: pe Valea Draganului. „Intentia ce sta in spatele acestui Maraton financiar este, inainte de toate, aceea de a-i familiariza pe tineri cu un mindset in spirit financiar si antreprenorial, procurandu-le totodata uneltele necesare dobandirii succesului in viata si completand astfel educatia lor scolara. Pe langa inteligenta financiara, relatiile ocupa de asemenea un loc primordial de-a lungul acestui maraton”, declara Dr. Réka Balog – profesor, trainer in cadrul Academiei Open Tribe.

Copiii vor invata cum sa ia decizii in conditii de incertitudine, cum sa coopereze eficient in echipa, practicand totodata arta leadership-ului si a responsabilizarii prin desemnarea unor lideri pentru diferite activitati, si cum sa isi identifice credintele limitative, ranile si atitudinile care le saboteaza dezvoltarea. Se vor familiariza de asemenea cu metode ingenioase de mindfulness, invatand cum sa dobandeasca disciplina in orice domeniu. Mai mult decat atat, acestia vor invata cum sa isi creeze propria companie si se vor bucura de jocuri si activitati de echipa in spirit financiar si antreprenorial.

„Dezvoltarea nu se opreste la partea teoretica si practica desfasurata la cazare. Copiii vor face drumetii in jurul Vaii Draganului, cu rol de descoperire a sinelui, invatand totodata sa aprecieze drumul, nu doar destinatia. Acestia vor practica zi de zi exercitii de respiratie si meditatie, introducand recunostinta in vietile lor. Detox-ul digital va fi de asemenea parte a taberei care, conform experientei anilor trecuti, este nu doar util, ci si apreciat si foarte bine trait de copii. Focurile de tabara, pool party-urile si Gala de premiere de la final, alaturi de multe alte surprize vor face din aceasta tabara o experienta unica de care isi vor aminti cu drag peste ani. Misiunea Open Tribe trece peste granitele taberei propriu-zise, specialistii transmitand tinerilor cheile unui adevarat lifestyle pe care il pot continua odata ajunsi acasa. Iar in ceea ce priveste educatia financiara dobandita, consideram ca intr-o societate in plina dezvoltare si expansiune, nu ne putem permite luxul de a fi lipsiti de o pregatire financiara! Va asteptam cu drag la o experienta de neuitat!”- Dr. Réka Balog – profesor, trainer in cadrul Academiei Open Tribe.

Locurile sunt limitate. Mai multe detalii despre inscriere si alte informatii suplimentare la telefon: 0740.434.221.

Despre Academia de Business si Leadership Open Tribe

Programele Academiei Open Tribe au ca scop facilitarea discutiilor aprofundate in ceea ce priveste impactul modelelor parentale asupra adolescentilor si ajustarea lor practica cu rezultate pozitive concrete. Expertii Open Tribe va vor arata cum sa fiti sinceri si reali cu adolescentii, mai degraba decat sa luptati pentru control sau aprobare.

Puterea schimbarilor actuale creeaza inevitabil o tensiune care nu suporta amanare. Acest lucru se va observa in orice domeniu in urmatorul deceniu datorita Inteligentei Artificiale (AI). Viziunea necesara, pentru ca toti sa mergem mai departe impreuna, consta in imbunatatirea nivelului Inteligentei emotionale (EQ). Daca ezitam sau daca ramanem in urma, schimbarea nu va functiona. Acea parte din generatia de tineri care doreste sa isi gaseasca misiunea va pasi alaturi de trainerii din cadrul Academiei de Business si Leadership intr-o calatorie in care va descoperi secretul … un secret care merita tot efortul!

Este vorba de campionii care traiesc experienta! Doar tinerii afiliati unui mediu de crestere devin puternici, deoarece ei sunt campionii care traiesc experienta schimbarii de la inceput si vor avea un motiv sa aduca si pe altii in aceasta calatorie. Chiar o fac! Acest lucru nu se intampla doar in cazul Inteligentei Artificiale (AI), ci alaturi de Inteligenta Emotionala (EQ) — ea va fi forta din spatele perturbarilor care le va reconstrui cultura. Open Tribe va ofera o prima sedinta gratuita pentru a discuta premizele unei strategii bazate pe rezultate concrete! Calatoreste impreuna cu copilul tau prin profunda lui lume interioara!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata