Ce au in comun zilele acestea Mihai Traistariu, Luminita Anghel si Dragos Popa si ce iu aduce impreuna?

In afara pasiunii pentru muzica si faptului ca Luminita si Mihai au participat la Eurovision, in ani diferiti dar cu rezultate foarte bune iata ca in acest sfarsit de saptamana cei trei s-au revazut la un festival special ce se numeste „Lira” si are loc la Casa de Cultură din Tăuții Măgherăuș, Maramureș.
Zilele acestea este mare sarbatoare in Tăuții Măgherăuș, in Maramureș, la Casa de Cultură unde are loc editia aniversara a festivalului Lira, caci este cea de-a I0 editie.

dragos popa, luminita anghek si mihai traistariu
dragos popa, luminita anghek si mihai traistariu

 

Din juriul acestui festival fac parte Mihai Traistariu, Luminita Anghel, Nicolae Furdui Iancu, alaturi de artistele Cristina Bondoc si Diana Pap. Dupa cum stiti toti juratii si organizatorii, sunt indragostiti de muzica. Andrei Coman este director artistic iar Dragos Popa manager iar in urma cu cateva saptamani a fost premiat la Gala Radar de media – Premiul Special Pentru Promovarea Culturii Muzicale La Gala Radar De Media 2022.

juriu Festivalul LIRA.
juriu Festivalul LIRA.

Trebuie sa stiti ca vor exista mai multe categorii de premii si anume – sectiunea Muzica usoara – I8-I9 noiembrie, Muzica populara – 20 noiembrie si Sectiunea Debut. Plus ca vor exista si Sectiunea suplimentara – Dupa cortina pe I8 noiembrie si Doine – 20 noiembrie. „Suntem în plină desfășurare a Secțiunii de Muzică Ușoară – Ediția Aniversară 10 ANI.

𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐌𝐮𝐳𝐢𝐜𝐚𝐥 𝐋𝐢𝐫𝐚
𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐌𝐮𝐳𝐢𝐜𝐚𝐥 𝐋𝐢𝐫𝐚

Mulțumim tuturor partenerilor pentru implicare și Primăriei Orașului Tăuții Măgherăuș pentru găzduirea în Casa de Cultură. Mult succes tuturor concurenților din prima zi de festival!”, au scris organizatorii pe retele de socializare. Mihai Traistariu si Dragos Popa nu colaboreaza pentru prima oara caci cei doi au mai lucrat impreuna. Vom reveni cu detalii despre concurenti si premianti.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata