“i n d i s p o n i b i l” – EP cu amestec de R&B și soul de la Alduts Sherdley

Alduts Sherdley și-a făcut apariția în industria muzicală cu un super feeling, flow și versuri sincere. De data aceasta își pune influențele de hip-hop, soul și R&B în tr-un EP cu un sound clean, ce are ]n prim plan teme precum vulnerabilitatea și iubirea. “i n d i s p o n i b i l” va conține 3 piese: ,,Nepăsător”, ,,Toxic” și ,,Doobie”.

Alduts Sherdley și-a făcut apariția în industria muzicală cu un super feeling, flow și versuri sincere. De data aceasta își pune influențele de hip-hop, soul și R&B într-un EP cu un sound clean, ce are în prim plan teme precum vulnerabilitatea și iubirea. “i n d i s p o n i b i l” va conține 3 piese: ,,Nepăsător”, ,,Toxic” și ,,Doobie”.

 

Piesele de pe material au fost conturate de Aldu, iar pentru producție, a colaborat cu cei de la Seek Music, creditele mergând către Prny, Hueală și C.S.T.

,,EP-ul este format din 3 piese, story line, unde este descrisă o relație dintre doi oameni. Din nefericire, unul dintre ei nu este asumat și nu se poate implica pe deplin deoarece este <<indisponibil>> emoțional. Nu vă învinovățiți și nu încercați să faceți pe cineva să vă iubească. Uneori trebuie doar să treci peste, chit că este greu și nu îți dorești să se întâmple. Este normal să suferi pentru relația pe care ai crezut că ai avut-o.” ne spune Alduts Sherdley.

Alduts Sherdley este unul dintre cei mai noi artiști din peisajul muzicii urbane românești. Neo Soul și R&B sunt doar câteva dintre genurile muzicale pe care artista le abordează încă de când a început să lanseze muzică independentă în 2018. După câteva lansări, Alduts a devenit din ce în ce mai apreciată în mediul online, lansarea sa din 2021 – „Swipe Right” – reușind să intre în topul Spotify Viral România. Alduts a făcut parte, de asemenea, din Talent Show HBO Max – One True Singer, unde abilitățile sale remarcabile de a transmite emoție și de a compune, combinate cu aspectul ei unic și nonconformist, au atras rapid atenția juraților, cât și a fanilor. A urmat o colaborare cu Rava la scurt timp după aceea pentru piesa „Dungă”, lansare ce a urcat în Top 50 Spotify România.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata