La RoVentura veți afla totul despre Stațiunea Balta Albă, izvor de sănătate

”ROventura” ne invită sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D, să călătorim în <Capitala cireșelor> din România, dar și să descoperim alte minunății de pe Valea Râmnicului, pentru cele mai frumoase povești de călătorie.

Veritabil izvor de sănătate și salbă de frumuseți naturale, Balta Albă și-a câștigat locul în istorie și încearcă să renască. Stațiunea, vestita în întreaga țară pentru efectele terapeutice ale apelor sale, dar și pentru frumusețea rezervației, cucerește și astăzi.

Alaturi de roventurieni continuăm să descoperim frumusețile din jurul Râmnicului, și ajungem la Biserica Topliceni. Nelipsit, pe o vreme atât de călduroasă, va fi un scurt popas la cramă, unde vom afla poveștile podgorenilor râmniceni, dar vom admira și în fascinanta livada de cireșe.

Aici, la Râmnicu Sărat, cireșele de sunt numai bune de pus pe harta gustului și nu ne dăm duși de pe aceste mirifice meleaguri de la curbura Subcarpaților până nu mai facem un popas pentru că după vin și cireșe, se cade să degustăm din bunătățile culinare ale locului.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata