Kayma lanseaza „Learn To Say No”, un protest personal impotriva temerilor

Noul single al lui Kayma, „Learn To Say No”, este un protest personal împotriva dubiilor, rușinii și a temerilor. Piesa a fost scrisă într-o seară, inspirat fiind de un vinil cu London Symphony Orchestra, găsit într-un hotel.

Dintr-o dorință intrinsecă de a trece de barierele pe care tocmai el și le impunea, Kayma a început să compună ce urma să devină piesa „Learn To Say No”.

Într-o primă fază, chitara a fost înregistrată cu microfonul de la laptop, în timp ce Kayma stătea sub o pătură, pentru acustică. Până dimineața, acesta a reușit să finalizeze beatul și versurile. A doua zi, Kayma a ascultat rezultatul muncii sale, iar dorința de a-și împinge limitele a devenit din ce în ce mai pregnantă.

După mai mulți ani în care a învățat să se accepte, Kayma a făcut cu „Learn To Say No” primul pas important spre a face muzica ce îl definește.

Kayma, pe numele real Ori Toledano, este un producător muzical și multi-instrumentist din Tel Aviv. Acesta are un stil muzical versatil, combinând influențe din muzica anilor ’60 cu cele din muzica anilor ’70.

CREDITE

Kayma – Learn To Say No

Scris de: Ori Toledano

Produs de: Ori Toledano

Mixat de: Ori Toledano & Daniel Anglister

Case de discuri: Anova Music/ Roton Music

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata