Întâlnirea de top în industria CyberSecurity, în România: MultiPoint și partenerii săi au prezentat cele mai bune soluții împotriva amenințărilor cibernetice

Compania MultiPoint, împreună cu partenerii săi, a organizat un eveniment de securitate cibernetică în data de 4 mai 2023. Evenimentul a avut loc la Camera de Comerț și Industrie a României, Sala Aurel Ghibuțiu, unde au fost prezentate soluții inovative pentru a face față amenințărilor cibernetice actuale.

Evenimentul a fost deschis în România de Nikos Christakis, Director Regional de Vânzări pentru Europa, și Mihai Pelinari, Manager Regional de Vânzări pentru România.

Printre companiile care au prezentat soluții de securitate cibernetică se numără LastPass, Lansweeper, Perimeter 81, HCL și Lepide. Reprezentanții acestor companii, printre care Hena Kless de la LastPass, Elbay Bakirzada de la Lansweeper, Richard Leigh de la Perimeter 81 și Vladimir Sredau de la HCL, au arătat publicului tehnicile și produsele lor pentru protejarea împotriva amenințărilor cibernetice.

Mihai Pelinari, Manager Regional de Vânzări pentru România, Bulgaria și Moldova, a prezentat și soluțiile Lepide. Evenimentul a fost un succes, oferind oportunități excelente pentru networking și discuții cu specialiști în domeniul securității cibernetice. Compania MultiPoint și partenerii săi continuă să lucreze împreună pentru a oferi cele mai bune soluții de securitate cibernetică clienților lor.

Reprezentanții companiilor prezente au subliniat importanța protejării datelor și informațiilor într-o lume tot mai conectată digital. Pe lângă prezentările companiilor, s-au purtat discuții despre provocările actuale în materie de securitate cibernetică și despre tendințele viitoare în acest

domeniu. Participanții au putut să pună întrebări și să împărtășească experiențe și soluții cu specialiștii prezenți.

În era digitală, securitatea cibernetică este o preocupare majoră pentru companii și indivizi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata