Începând din 10 iulie, noutăţi în grilele de vară ale Kanal D si Kanal D2

Show-ul “Bravo, ai stil!” va putea fi urmărit la Kanal D, începând din 12 iulie! Un nou serial turcesc desucces, la Kanal D2:  „Dragoste şi speranţă”; “NEWSTIME”, din 10 iulie, va fi difuzat de la ora 20:00 

Reality show-ul „Bravo, ai stil!” va fi difuzat începând din 12 iulie, la Kanal D! Emisiunea care inspiră milioane de oameni prin spectacolul stilistic, evoluaţia concurentelor, expertiza juraţilor şi strălucirea unei emisiuni unice în România, va putea fi urmărit din 12 iulie, de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D.

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, şi cei trei jurati, Maurice Munteanu, Raluca Badulescu şi Alexandru Abagiu, îşi continuă misiunea de mentori pentru o nouă generaţie „Bravo, ai stil!”, la Kanal D, unde îi invită pe telespectatori să urmarească în continuare evoluţia concurentelor în cel mai iubit show despre stil, modă şi atitudine.

„Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, difuzat de miercuri până vineri în Prime Time, intră într-o binemeritată vacanţă de vară, după ce le-a oferit românilor o experienţă extraordinară ce i-a facut dependenţi de un quiz inteligent, cu şi despre cuvinte, sensuri şi nuanţe ale limbii române.  Aplicaţia “Jocul Cuvintelor”, precum şi cele mai populare ediţii ale emisiunii, difuzate de luni pana vineri de la ora 15:00, la Kanal D, ramân o variantă viabilă de antrenament al minţii până cand quiz-ul prezentat de Dan Negru va reveni în grilă cu un nou sezon.

              Reamintim ca din 4 iulie, la Kanal D, va putea fi vizionat serialul turcesc „Melek”, povestea unei mame care lupta pentru a fi alaturi de copiii ei. Aceasta poveste de viata tulbuatoare va putea fi urmarita de luni pana miercuri, de la ora 20:00, dupa ce „Totul pentru familia mea” ajunge la final de sezon, pe 3 iulie. 

La Kanal D2, Radu Andrei Tudor aduce „NEWSTIME” de la ora 20:00, din 10 iulie

 

În perioada următoare, Kanal D2 va veni în întâmpinarea fanilor serialelor turcesti cu o nouă producţie impresionantă „Dragoste şi speranţă”/ titlul original „Aşk Ve Umut”, începând din 10 iulie, de la 19:00, la Kanal D2. Cu o intrigă bine conturată în care se împletesc iubirea şi obstacolele ce apar în calea celor mai alese sentimente, serialul va cuceri publicul Kanal D2 şi va putea fi urmărit de luni până vineri, de la ora 19:00.  Producţia aduce în prim-plan poveşti imposibile de iubire, eterna luptă între generaţii şi conflicte domestice care pot destrăma o familie.

Tot din 10 iulie, grupajul informativ “NEWSTIME”, prezentat de Radu Andrei Tudor, va fi difuzat de la 20:00, de luni pana vineri, la Kanal D2.  Telespectatorii Kanal D2 vor primi doza zilnica de informatie proaspata si relevanta cu o ora mai devreme decat erau obisnuiti.

              Mai multe informaţii despre producţiile Kanal D şi Kanal D2 puteţi afla accesând proprietăţile oficiale ale Dogan Media International, pe toate cele trei paliere: TV – Kanal D şi Kanal D2, Radio – Radio Impuls, si Digital – site-urile kanald.ro, kanald2.ro, radioimpuls.ro,  stirilekanald.ro, wowbiz.ro, kfetele.ro, şi canalele de YouTube theXclusive şi WOWNews.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata