În emisiunea „Acasă în Delta Dunării”, descoperiți frumusețea Județului Tulcea

„Acasă în Delta Dunării” este emisiunea care vă va purta într-o călătorie inedită prin cele mai fascinante locuri ale județului Tulcea și, în special, ale Deltei Dunării.

Cu un total de 16 episoade, emisiunea va fi difuzată în fiecare sâmbătă, începând cu data de 3 iunie, de la ora 10:30, exclusiv pe Digi24.

Telespectatorii vor explora zone spectaculoase și vor afla secretele Dobrogei de Nord. De la măreția și frumusețea celui mai tânăr pământ românesc, Delta Dunării, până la cele mai vechi formațiuni muntoase din Europa, Munții Măcin, în județul Tulcea descoperim o bogată istorie locală, cultură și tradiții autentice, gastronomie specifică și locuri de neratat.

Primul episod dezvăluie peisaje uluitoare și păsări rare care găsesc adăpost în acest colț de rai, inclusiv pelicanul, simbolul Deltei Dunării. Frumusețea acestor peisaje speciale le vom vedea și de la bordul unui hotel plutitor, experimentând una dintre cele mai inedite forme de turism din această parte a țării.

Delta Dunării este un muzeu natural, un loc unde ne putem îndrăgosti de frumusețea sa și de diversitatea sa uluitoare. Fiecare anotimp aduce cu sine noi povești și ocazii de a admira peisajele și fauna într-o lumină diferită. Delta își întâmpină oaspeții cu o varietate de ecosisteme, sute de specii de păsări și un peisaj ireal, care impresionează la fiecare vizită.

Emisiunea va fi o adevărată aventură plină de adrenalină, un spectacol al naturii cu momente neașteptate ce vor captiva telespectatorii în fiecare episod.

 

Andreea Diaconu Alexa îndeplinește rolul de producător și prezentator al emisiunii. Cu expertiza sa din domeniul turismului și comunicării, ea va oferi informații captivante și vă va ghida prin toate destinațiile din această regiune.

 

Emisiunea este oferită de: Delaco, Sincrondelta.ro, Auchan România și YouStars Creative Agency.

Împreună, oferim o experiență memorabilă, aducând în fața privitorilor frumusețea și diversitatea acestei regiuni uimitoare.

 

Alăturați-vă în această incursiune palpitantă prin „Acasă în Delta Dunării” și pregătiți-vă să vă lăsați purtați de farmecul acestei regiuni impresionante!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata