Feli interpreteaza imnul Marii Sarbatori a Printeselor Disney

Disney lansează următoarea etapă a ”Marii Sărbători a Prințeselor” o înițiativă globală care promovează curajul si bunătatea în rândul copiilor. Începând de azi, fanii pot asculta pe cele mai cunoscute platforme de muzică o melodie special pregătită pentru această ocazie, intitulată „Chiar de azi” (link) și interpretată de talentată artistă Feli.

Premiera single-ului este însoțită de un videoclip muzical disponibil pe canalul DisneyRomaniaVEVO pe YouTube (aici). Feli este unul dintre cei douăzeci de artiști din întreaga lume care au înregistrat o versiune a melodiei în limbile lor materne.

Cântecul ”Chiar de azi” este plin de pasiune și încurajează la crearea unei lumi mai bune, prin curaj și bunătate, calități pe care prințesele și reginele Disney le inspiră fanilor din întreaga lume. Melodia este imnul campaniei ”Marea Sărbătoare a Prințeselor” ce se va desfășura pe parcursul întregului an.

Versurile melodiei completează perfect vocea energică a artistei. Feli a demonstrat în numeroase rânduri prin muzica sa curaj și putere interioară, inspireându-I și pe fani să îndrăznească să își atingă adevăratul potențial. Videoclipul piesei include fragmente din celebrele filme animate Disney cu prințese care au fost punctul de pornire al acestei inițiative.

“Odată ce am devenit mamă, îmi sunt și mai clare valorile pe care vreau să le transmit în lume prin muzica mea: curaj, loialitate și iubire. Vreau ca fetița mea să aibă curajul să își umeze drumul către sine și să răspândească bunătate în jurul ei, la fel ca prințesele Disney. Sper ca prin această piesă să duc cât mai departe mesajul că orice act de bunătate contează și contribuie la crearea unei lumi mai bune pentru fiecare dintre noi.” a afirmat Feli.

La începutul acestei luni, în cadrul campaniei Marea Sărbătoare a Printeselor, a fost lansată o colecție digitală de povești cu prințesele Disney. Poveștile sunt gândite să inspire copiii prin aventurile și valorile acestor personaje îndrăgite, care demonstrează, fiecare în felul lor, importanța curajului și a bunătății în situații dificile. Colecția ”Povești despre curaj și bunătate” va putea fi descărcată gratuit de pe site-ul www.disneyprincessstories.ro până la sfârșitul lunii august. La această campanie a contribuit și actrița Dana Rogoz care și-a împrumutat vocea pentru una dintre poveștile din colecție (poate fi urmarită aici, fiind disponibila și în limbajul semnelor).

Despre “Marea Sărbătoare a Prințeselor”

”Marea Sărbătoare a Prințeselor” este o inițiativă globală dedicată curajului și bunătății, calități pe care prințesele și reginele Disney le inspiră fanilor din întreaga lume. Poveștile prințeselor și reginelor Disney continuă să farmece și să ofere lecții valoroase generațiilor viitoare. Acestea ne învață să nu judecăm o carte după coperta sa, să nu ne temem să mergem dincolo de recif. Ele susțin că avem puterea de a depăși toate temerile. Ele arată că soarta este în mâinile noastre și că putem schimba lumea din jurul nostru prin acte de bunătate și curaj. Acestea sunt lecții care merită sărbătorite!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata