Eveniment de informare „Dezvoltarea Economiei din regiunea Centru prin implicarea tinerilor NEETs în societate – NEET NO MORE”

S.C. WARD ASHBY STUDIO S.R.L. în parteneriat cu S.C. GRANT BOX CONSULTING S.R.L. a organizat un nou eveniment de informare și recrutare din cadrul proiectului „Dezvoltarea Economiei din regiunea Centru prin implicarea tinerilor NEETs în societate – NEET NO MORE”. Proiectul beneficiază de finanțare nerambursabilă în proporție de 96,93% și se desfășoară până la sfârșitul anului 2023.

 

Evenimentul de informare și recrutare a fost organizat în comuna Racoviță din județul Sibiu și a adunat 30 participanți interesați să intre în proiect. Experții din cadrul proiectului au prezentat detaliile, activitățile și beneficiile grupului țintă din cadrul proiectului. Ca urmare a organizării acestui eveniment, toți participanții și-au exprimat dorința de a se înregistra ca grup țintă.

 

Proiectul „Dezvoltarea Economiei din regiunea Centru prin implicarea tinerilor NEETs în societate – NEET TO MORE” este implimentat de S.C. WARD ASHBY STUDIO S.R.L., în calitate de beneficiar, în parteneriat cu compania de consultanță în accesare de finanțări nerambursabile GRANT BOX CONSULTING S.R.L..

 

Proiectul are cod SMIS 154951 și este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman – POCU 2014-2020, Axa prioritară 1, Inițiativa „Locuri de munca pentru tineri”/Operațiune compozită OS. 1.1, 1.2.

 

Obiectivul general al proiectului constă în dezvoltarea și implementarea unui ansamblu de măsuri și acțiuni concrete privind creșterea nivelului de ocupare si îmbunătățirea competențelor pentru grupul țintă: tineri NEETs cu nivel de ocupare A, B, C și D și vârste între 16 și 29 de ani, înregistrați și profilați la SPO (Serviciul Public de Ocupare), cu rezidența în regiunea de dezvoltare Centru.

 

Valoarea totala a contractului de finanțare este de 4.926.999,95 lei din care finanțarea nerambursabilă totală este de 4.645.420,14 lei, echivalentă cu 96,93% din valoarea totală eligibilă aprobată. Proiectul se desfășoară în regiunea Centru

până la data de 31.12.2023 și are ca grup țintă 371 de persoane, respectiv tineri din categoria NEETs: Not in Employment, Education or Training.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata