Andreea Androne a lansat videoclipul piesei „Ea e mama” chiar pe 8 martie

Andreea a absolvit It Kids -Art school & Modelling Agency și a participat la: ”International Kids Fashion Week St Petersburg”, ”Top Child Model (locul 1)”, Digital Campaign-”Tribute” by Loski, ”IT Grils Mini Miss Romania” și a defilat în cadrul „Festivalului Arca lui Noe”. Mai mult decât atât, artista a jucat în „Un Crăciun la Roma” și a avut un rol secundar alături de Ruby Rose, Jean reno, Howard Dell în ”Doorman”. De asemenea, a avut un rol și în „Ocolul Pământului în 80 de zile”, unde a jucat împreună cu Barty Crouch Jr. din ”Harry Potter”. În continuare, vă spunem că a obținut locul III la Concursul Național de vioară din cadrul CIVITAS, dar și premiul al II-lea la interpretare Corneliu Cezar, organizat de Ministerul Educației Naționale, specialitate vioara.

 

Pasiunile Andreei nu se opresc aici, iar tânăra își dedică timpul și artelor platice, dar și design-ului vestimentar. Cu ajutorul Roxanei Mișaca, designer al brandului LOSKI, Andreea a lansat prima ei colecție vestimentară, numita KIMOCHI HARAJUKU, cu multe intervenții pictate manual chiar de către ea. Pe lângă modeling sau design vestimentar, Andreea pictează, confecționează accesorii hand-made din fimo sau alte materiale plastice. În ceea ce privește piesa lansată în cadrul proiectului Music City, Andreea și-a dorit extrem de mult să îi dedice mamei ei un cântec special, ale cărui versuri sunt scrise chiar de ea. Acest cântec este, de fapt, cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care Andreea i-o face mamei ei, conștientă de sacrificiile pe care aceasta le face în fiecare zi, pentru ca viitorul ei să fie unul presărat doar cu realizări frumoase și de succes.

 

„Pentru mine, relatia pe care eu o am cu mama mea este una pe care eu o consider relația perfectă și îmi doresc sau îmi imaginez că orice copil ar trebui să aibă o astfel de relație cu mama sa. Aici mă refer la: prietenie, respect, afecțiune și înțelegere, solidaritate, timp de calitate petrecut împreună”. Familia este totul pentru Andreea, deoarece îi oferă siguranța de care are nevoie, protecția și ajutorul necondiționate. Mai mult decât atât, aceasta susține că tot ceea ce ea a realizat pe plan muzical este datorat părinților săi. „Le sunt recunoscătoare pentru asta, știu câte sacrificii fac pentru ca eu să am un viitor frumos și îi iubesc din toată inima mea. Le mulțumesc lor pentru ceea ce eu sunt azi și pentru puterea pe care mi-o dau, ca eu să pot merge mai departe spre o carieră de succes”. Andreea a intrat în contact cu Music City pentru prima dată prin prisma rețelelor de socializare, iar o probă de voce a fost suficientă pentru ca aceasta să intre în familia noastră. Planurile de viitor ale Andreei vor continua la Music City, pregătind lansarea unei piese în colaborare cu colegele de la agenția de modelling la care activează.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata