Vrei să îți duci relația la un alt nivel? Aceste inele cu diamant sunt perfecte pentru logodnă!

Inelul cu diamant a fost întotdeauna visul oricărei femei. Încă din copilărie își imaginează momentul când vor fi cerute în căsătorie, iar partenerul lor le va oferi în dar un inel scump și strălucitor cu diamante. Probabil momentul căsătoriei este mai aproape decât crezi, și trebuie să fii pregătit să alegi inelul perfect pentru partenera ta. Trebuie ca acea zi să fie una specială, care să rămână în istoria voastră, iar o bijuterie cu diamant o va impresiona cu siguranță pentru totdeauna! Din fericire, Bijuterii TV are acum în colecția sa inele cu diamant mai accesibile decât erau în trecut. Află de ce ar trebui să alegi și tu unul!

De ce să alegi un inel de logodnă cu diamant?

În ultimii ani, au apărut din ce în ce mai multe variante de inele de logodnă. Cu toate acestea, inelul cu diamant rămâne preferatul cuplurilor care vor să treacă la următoarea etapă din viața lor, iar motivele pentru această alegere sunt nenumărate.

Pentru unii, doar popularitatea acestei bijuterii este de ajuns, însă sunt mult mai mulți factori care te-ar putea determina să cumperi unul:

Duritatea

Diamantul este cea mai dură piatră prețioasă din lume. Pentru că un astfel de inel cu diamant va fi purtat zilnic, îți dorești ca el să fie rezistent, așadar această nestemată pare o alegere excelentă. Mai mult decât atât, duritatea sa va simboliza legătura puternică dintre voi și dragostea eternă pe care i-o porți iubitei.

Prețul

Deși este destul de ridicat, în acest context prețul devine un atu.

Va fi probabil cel mai scump inel pe care îl vei cumpăra, pentru că trebuie să marchezi un eveniment extrem de important din viața voastră. Inelul de logodnă va trebui să exprime un angajament pe termen lung, iar o investiție serioasă va transmite cu siguranță acest mesaj.

Transparența

Chiar dacă poate părea un detaliu nesemnificativ, lipsa unei culori este unul dintre avantajele majore. Pentru că îți dorești ca ea să îl poată purta în permanență, este de preferat să se potrivească oricărei ținute. Un inel cu diamant transparent va fi întotdeauna în ton cu culorile hainelor ei.

Cum alegi inelul cu diamant perfect?

Există mai multe lucruri pe care trebuie să le analizezi înainte să te decizi ce inel cu diamant să cumperi. Trebuie să ai în vedere câteva lucruri esențiale:

Forma diamantului

Poți găsi inele cu diamante ovale, pătrate sau rotunde. Nu există o formă mai bună decât celelalte, este important să știi ce preferă partenera ta. Poți să o întrebi subtil cu câteva luni înainte sau să discuți cu prietenele ei despre acest subiect.

Greutatea diamantului

În cele mai multe cazuri, această greutate se măsoară în carate. Un carat are 0.20 grame, iar cu cât este mai greu un diamant, acesta va fi mai scump.

Claritatea diamantului

Valoarea unui diamant este determinată și de claritatea sa. Atunci când este privit cu ochiul liber, diamantul inelului tău trebuie să aibă cât mai puține impurități sau incluziuni, iar ideal este să fie complet transparent.

Atunci când alegi inelul de logodnă, trebuie să fii atent la cele mai mici detalii. Un inel cu diamante va impresiona întotdeauna și nu vei putea da greș, de aceea experții îl recomandă drept cea mai bună variantă.

Pe Bijuterii TV colecția de inele cu diamante este cea mai apreciată de vizitatori! Intră acum pe site și alege inelul perfect pentru cel mai important moment al vieții tale!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata