Valeria Stoica videoclipul piesei „All We Wanna Do”

Dupa ce Valeria Stoica a fost primul ambasador Spotify şi a reprezentat România în campania EQUAL a celebrei platforme, la nivel global, acum artista lanseaza videoclipul noului său single „All We Wanna Do” – o piesă vibrantă, care transmite un mesaj puternic despre libertate, iubire și bucuria de a trăi în prezent.

Videoclipul pentru „All We Wanna Do” surprinde un sentiment tranzitoriu de încântare pură și tinerească și este un proiect perfect pentru a pune în plină desfășurare vibrațiile de la începutul verii.
Irina Alexiu regizează un musical de vis, improvizat, pentru artista indie-pop născută în Moldova. Filmat în România, intr-un studio gol din București, în videoclip o vedem pe Stoica și un grup de dansatori interpretând o coregrafie.

Videoclipul oferă o experiență cinematografică captivantă și o poveste unică care se potrivește perfect cu vibe-ul piesei. Imaginile hipnotice, coregrafia dinamică și costumele întregesc atmosfera energetică a melodiei și invită publicul să se alăture dansului și să se bucure de fiecare moment.

Piesa „All We Wanna Do” a fost compusă de Valeria Stoica, alaturi de Mihai Ristea, si aduce împreună un mix rafinat de sunete pop și elemente electronice.

Streaming Link: https://ValeriaStoica.lnk.to/AllWeWannaDoPR

 

Valeria Stoica – All We Wanna Do (Official Video) – YouTube

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata