Vacanta de fite de 5 stele la Paris pentru Albert Norel si Andra, sotia sa!

Dupa luni intregi de lucrat la nou proiecte si lansat modele noi de ceasuri iata ca romanul care s-a facut remarcat in Olanda si nu numai, Albert Norel Venete s-a hotarat sa ia o pauza si sa aibe o vacanta de lux la Paris impreuna cu sotia sa Andra.

albert si andra norel la turnul effel
albert si andra norel la turnul effel

Dupa finalizarea ultimelor doua modele de ceasuri la care a lucrat iata ca Albert Norel Venete si-a luat o vacanta si impreuna cu sotia sa s-au relaxat. Si nu oriunde ci in Paris, Franta, orasul luminilor si al indragostitilor unde au avut ocazia sa viziteze o multime obiective interesante si unde s-au relaxat la un hotel de fite. Cei doi au decis sa isi ia cateva zile de pauza si sa viziteze locuri superbe, chiar daca unele dintre ele le-au mai vazut.

albert si andra pe podul suspinelor
albert si andra pe podul suspinelor

„Am profitat de intalnirea cu un bun prieten din Romania si am ajuns la Paris, el fiind oricum prima oara acolo. Insa pentru o zi ne-am plimbat si am respirat aer istoric, de Paris, am avut ocazia sa vedem multe obiective intersenate si incarcate de istorie. Impreuna cu sotia mea am fost pe Podul suspinelor unde am inchis un lacatel cu numele noastre pe el. A doua zi am ajuns la Palatul Versailles care a fost o adevarata incantare pentru ochi si pentru suflet, pentru cei care il vziteaza. Momente placute pentru amandoi caci ne-am incarcat de energie, gata pentru noi proiecte si noi realizari.

albert si andra pe podul suspinelor
albert si andra pe podul suspinelor

Am avut cateva zile extraordinar de frumoase si sper sa mai avem astfel de iesiri”, ne-a povestit Albert Norel care are deja noi modele de ceasuri iar pe unele acum le pregateste. O vacanta de 5 stele de fite, pe lux, pe care au meritat-o pentru ca dupa aceste plimbari in care au viizitat restaurante de cinci stele si locuri superbe din Paris s-au intors acasa din nou la munca.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata