Va apărea sezonul 2 din serialul celebru „Finding Alice”? Iată ce s-a aflat

Finding Alice este cea mai recentă dramă ITV care a ajuns pe ecranele noastre și, de la emisiunea lansată în ianuarie, spectatorii au întrebat deja dacă o a doua serie este în plan. Spectacolul îi are în rolurile principale pe Keeley Hawes (care a jucat cel mai recent în noul spectacol It’s a Sin) de pe Channel 4 și Isabella Pappas, alături de Joanna Lumley și Nigel Havers.

Urmează povestea unei văduve pe nume Alice care se luptă să proceseze moartea soțului ei, Harry. Seria din șase părți continuă să descopere câteva secrete șocante despre soțul lui Alice și se pare că fanii au fost destul de uimiți de finalul surprinzător al primului sezon.

Într-o întrebare recentă, Hawes a declarat pentru Digital Spy că nu poate fi responsabilă pentru reacțiile spectatorilor la spectacol.

„Alice este o creație unică și, deși sper cu adevărat că unii oameni se vor lega de ea și se vor regăsi în reacția ei la acea durere și asta îi poate ajuta, nu pot fi responsabilă pentru durerea oamenilor, deoarece durerea este unică pentru fiecare dintre noi „, a spus ea revistei.

Înainte ca spectacolul să se termine, Joanna Lumley, care joacă rolul mamei lui Alice, Sarah, a apărut la The One Show pentru a vorbi despre posibilitatea unui al doilea sezon.

„Nu știu încă, pentru că nu s-a terminat de difuzat și cred că nu a fost încă cerut. Așa că ne ținem degetele încrucișate pentru ca acest lucru să se întâmple. Pur și simplu nu știi niciodată ce se întâmplă, dar sunt atât de încântată [să fac parte din serie] „, i-a spus ea prezentatorului Alex Jones.

Deși nu putem exclude complet posibilitatea unei a doua serii (datorită finalului cliffhanger), ITV nu a anunțat încă oficial sosirea sa.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata