Unde se distrează iarna copiii vedetelor din România

Ne-am obișnuit să ne raportăm la celebrități ca la entități dintr-o altă galaxie, de neatins ca stil de viață. Dincolo de excentricitățile unora dintre miliardarii de pe mapamond, multe dintre vedete rămân persoane normale, cu viață de familie, provocări în viața de părinte, din experiența cărora putem învăța. Cu siguranță te-ai întrebat cum își petrec copiii vedetelor din România timpul liber în perioada de iarnă, ce soluții ingenioase găsesc părinții lor pentru a le alunga plictiseala și a-i ține departe de gadgeturi. Locul de joacă în interior The Clouds din sectorul 1 al Bucureștiului este spațiul preferat de multe vedete din Capitală pentru distracția celor mici. Este un spațiu de divertisment în care copiii pot avea acces zilnic și locația preferată pentru petreceri memorabile.

Copilul tău se poate distra în locul de joacă preferat de copiii vedetelor

Locul de joacă interior The Clouds a fost conceput pentru a oferi copiilor un mediu distractiv și antrenant, unde aceștia se pot juca și explora diferite echipamente și activități. Spațiul asigură ore întregi de divertisment pentru copiii de toate vârstele și este locul preferat de copiii multora dintre vedetele pe care le vezi aproape zilnic la televizor și în social media.

Copilul tău se poate juca aici, având posibilitatea de a întâlni copii de vârsta lui, ai cărui părinți fac parte din categoria celebrităților în diverse domenii. Locul de joacă este accesibil copiilor de toate vârstele, indiferent cât de cunoscuți sunt părinții lor, și indiferent de vreme.

O serie de activități, jucării, decoruri care stimulează imaginația și creativitatea, aparate pentru cățărat și panouri electronice interactive asigură un cadru ideal pentru distracție, dezvoltare psiho-motorie și interacțiune cu alți copii. Adulții care îi însoțesc se pot bucura de momente de relaxare, savurând o cafea sau o băutură răcoritoare, în timp ce micuții se distrează în siguranță.

De ce să organizezi petrecerea aniversară a copilului la The Clouds?

The Clouds este totodată și loc petreceri copii sector 1, dotat cu toate facilitățile unui eveniment memorabil, atât pentru sărbătorit, cât și pentru invitații acestuia. Spațiul este protejat de intemperii, astfel încât petrecerea poate continua indiferent de vremea de afară, ceea ce ar putea fi o alternativă excelentă la o petrecere în aer liber, care ar putea fi compromisă de condițiile meteo nefavorabile. Sala poate găzdui până la 20 de adulți și 20 de copii.

Locul de joacă interior oferă pachete de servicii care includ tot ce ai nevoie pentru un eveniment de succes, cum ar fi animator, fotograf, spectacol de magie, mese, scaune și accesorii de petrecere. Invitații de toate vârstele vor regăsi pe platouri gustări savuroase, pregătite cu grijă de chef Ovidiu M, din ingrediente de cea mai bună calitate.

Nu degeaba aleg vedetele The Clouds pentru petrecerile aniversare ale copiilor lor. Locul de joacă dispune de personal instruit care îi poate monitoriza astfel încât cei mici să fie în siguranță în timp ce se joacă. Copiii vor intra în căsuța din lumea magică, se vor scufunda în piscina cu bile, își vor exersa abilitățile în complexul de cățărare, vor descoperi panoul interactiv Knoocker ce combină lumea virtuală cu mișcarea fizică sau vor găsi propriile soluții de a se juca în multitudinea de opțiuni ale spațiului de joacă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata