BLANCO lansează TOT CE FAC E SF NT, primul single de pe albumul SUNT IO

După succesul albumului de debut “BLANCOMAT”, BLANCO revine cu primul single ce anunță materialul  “Sunt IO”, o versiune evoluată și maturizată a lui BLANCO. TOT CE FAC E SFÂNT este o demonstrație de hip-hop din partea unuia dintre cei mai apreciați MC din noua generație.

„TOT CE FAC E SFÂNT este prima melodie de pe următorul meu album, <<Sunt IO>>. Dacă <<BLANCOMAT>> a durat 2 ani să fie făcut, țin să vă zic, că de când a început luna octombrie a anului 2022 am înregistrat peste 45 de melodii. Sunt într-o formă bună pot să zic și sunt nerăbdător ca lumea să audă ce am de zis.” – BLANCO

TOT CE FAC E SFÂNT a fost scrisă de Cătălin Stănciulescu (BLANCO), produsă de Basalic Alexandru (Basa), iar de videoclip s-au ocupat Cristi NK în rol de regizor și Sega de la Frategrafia de colorizare.

 „TOT CE FAC E SFÂNT este o demonstrație de hip-hop din partea mea, deoarece de-a lungul carierei lumea mi-a acordat eticheta de <<trapper>> și de fiecare dată trebuie să le răspund că <<T-ul>> este mut.. Prin această melodie încerc să deschid puțin ochii ascultătorilor care nu sunt familiarizați cu acest tip de muzică (și pentru unii care sunt), că mereu este loc pentru inovație în acest gen  muzical și mixul dintre muzica TRAP și RAP poate fi unul periculos.” – BLANCOÎn paralel cu pregătirea noului album, BLANCO va fi prezent pe scenele festivalurilor din România, pentru care pregătește show-uri gândite până în cele mai mici detalii, legătura dintre el și public fiind întotdeauna prioritară în cadrul show-urilor lui live. Printre cele mai importante festivaluri din această vară, BLANCO va putea fi ascultat la SAGA și Electric Castle.

“Albumul <<BLANCOMAT>> a fost fundația pe care s-a construit acest start fresh în carieră, deoarece procesul de creație a primului album m-a ajutat să îmi formez propriul stil. Pe lângă asta, cifrele prestează mult mai bine decât mă așteptam!” – BLANCO

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata