Ultimul sezon din Lucifer va fi lansat pe DVD și Blu Ray

Ultimul sezon din serialul Lucifer va avea o lansare inedită pentru anul 2022, pe DVD și Blu Ray. În timp ce serialele momentului apar pe platforme precum Netflix ori HBO Max, Lucifer va fi lansat pe DVD și Blu Ray.

 

Warner Home Video va lansa astfel al șaselea și ultimul sezon pe DVD, în timp ce cei de la Warner Archive pe Blu-Ray. Colecția va avea 10 episoade, dar va conține și scene șterse, care nu au apărut în episoadele precedente.

 

De altfel, întreg serialul Lucifer a avut o poveste inedite. S-a bazat pe personajul creat de Nel Gaiman și îl prezintă pe Tom Ellis în pielea lui Lucifer Morningstar, care părăsește iadul pentru a conduce un club din Los Angeles, pentru ca apoi să devină un consultant al poliției din LA.

Serialul a debutat pe Netflix la începutul lui 2016, însă rețeaua de televiziune americană l-a anulat în mai 2018, după trei sezoane, susținând că audiența făcută nu întrunește așteptările existente.

 

Totuși, o lună mai târziu, cei de la Netflix au preluat serialul, iar Lucifer a fost readus la viață într-o modalitate care a avut succes. Două sezoane mai târziu, și cei de la Netflix au anulat Lucifer în septembrie 2021, spre nemulțumirea fanilor. Lucifer este un serial care are totuși fani, astfel că e de înțeles de ce cei de la Warner au decis să-i ofere un sezon final, chiar și într-un mod inedit.

 

Seriale și jocuri pe care merită să le încerci dacă ți-a plăcut Lucifer

Lucifer are fani și în România, fiind un serial apreciat. Iar dacă ți-a plăcut Lucifer și dorești recomandări similare, iată câteva seriale și jocuri asemănătoare:

 

The Sandman

Este o adaptare a seriei de la care a apărut și serialul Lucifer. Prezintă însă povestea lui Morpheus (Dream), interpretat de Tom Sturridge, care tocmai a evadat după ani buni petrecut în închisoare și vrea să-și reconstruiască regatul, dar ajunge să interacționeze cu Lucifer, interpretat de Gwendoline Christie. Chiar dacă Tom Ellis nu face parte din distribuție, recenziile pentru modul în care Christie l-a interpretat pe Lucifer sunt bune.

 

Slotul Dracula

Este un joc foarte cunoscut de cei pasionați de pacanele. A fost dezvoltat de cunoscutul studio NetEnt și are o grafică de excepție, în care s-a folosit o atenție impresionantă la cele mai mici detalii. Este inspirat din legenda lui Dracula, pornind de la cartea scrisă de Bram Stoker. Astfel, printre simboluri regăsim Elemente din Magie, Figura unei doamne, Jokerul și Litere particulare și Valori ale cărților de joc, care sunt împietrite. Este un joc interesant, care te duce într-o atmosferă mistică și plină de surprize.

 

Serialul Evil

Unul dintre cele mai tari seriale apărute în ultima perioadă, foarte apreciat în special de cei care adoră investigațiile paranormale, tensiunea romantică și producțiile care te țin în suspans. Evil o urmărește pe Kirsten Bouchard (interpretată de Katja Herbers), un psiholog criminalist care lucrează alături de preotul în devenire David Acosta (interpretat de Mike Colter) și expertul tehnic Ben Shakir (interpretat de Aasif Mandvi) pentru a investiga posibile evenimente demonice care au nevoie de exorcizare în numele Bisericii Catolice.

 

Jocul Evil Dead: The Game

Acest joc horror de supraviețuire a fost lansat în 2002 de cei de la Saber Interactive. Este disponibil pe PS4, PS5, Windows, Xbox One, Series X/S și Nintendo Switch. Cei care l-au încercat au apreciat în special grafica foarte bună, modulul de joc, faptul că ai la dispoziție trei demoni pe care să îi controlezi și că sunt disponibile peste 25 de arme. Este un joc video extrem de complex și plin de dinamism, foarte popular în rândul celor pasionați de acest gen.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata