Top 6 jocuri bazate pe filme

Jocurile video inspirate de filme nu au avut o evoluție bună în trecut. Este o ușurare faptul că dezvoltatorii au schimbat vitezele în ultima vreme. Designerii de jocuri depășesc practica de a face un joc pentru a promova un film care urmează să apară, dezvoltând aventuri complet noi în același univers. Cele mai bune jocuri video inspirate de filme pe care le puteți juca pe mai multe platforme, inclusiv pe Casino7, sunt adunate aici.

Acestea nu trebuie neapărat să urmeze intriga filmului original, dar se petrec în același univers.

 

Star Wars Rogue Squadron 2: Rogue Leader

De la debutul trilogiei originale a filmelor a existat o mare varietate de jocuri care au avut loc în universul Star Wars. De fapt, mai multe jocuri video Star Wars merită un loc aici. Rogue Squadron II: Rogue Leader, pe de altă parte, câștigă pentru accesibilitatea și varietatea gameplay-ului său.

Lupta aeriană din Rogue Leader este grozavă. Originalul Rogue Squadron a fost solid, dar această exclusivitate GameCube îl îmbunătățește cu noi ordine de escadron, controale rafinate și caracteristici care fac călătoria în spațiu mai puțin ciudată. Lupta aeriană din Rogue Leader este printre cele mai bune din serie.

 

Chestia

Acest joc de la începutul epocii PS2 este un clasic subestimat. Cu toate acestea, cei care au văzut filmul The Thing din 1982, regizat de John Carpenter, sunt cu siguranță deja familiarizați cu existența acestui joc. Faptul că „The Thing” este un shooter solid la persoana a treia este și mai impresionant, având în vedere că a fost creat de un mic studio numit Computer Artworks.

Jocul video este un surogat pentru o continuare a filmului „The Thing” care nu a fost niciodată realizată. O unitate a forțelor speciale americane stă în calea entității extraterestre în timp ce aceasta încearcă să se asimileze. Sunteți la conducerea unei echipe care cercetează ce s-a întâmplat. În ciuda faptului că te afli la conducerea unei echipe, totul în acest joc este simplu, ceea ce îl face să fie o călătorie palpitantă.

 

Vino și joacă The Warriors

Filmul The Warriors din 1979, la fel ca și mai recentul Scarface, a adunat un număr considerabil de fani cult. Rockstar s-a simțit obligat să refacă filmul pentru o nouă generație în 2005, deoarece romanul din 1965 pe care se bazează a avut un impact atât de mare asupra culturii populare.

Jocul video The Warriors este un joc de acțiune de tip beat ‘em-up cu derulare laterală bazat pe film. În plus, acesta adaugă la povestea filmului în moduri care îi vor satisface pe fanii înrăiți. The Warriors, acum în 1080p HD și cu o listă de trofee exclusivă pentru PS4, este disponibil și pentru consolă.

 

GoldenEye 007

Să fim sinceri aici, pentru majoritatea copiilor din anii ’90, și acest joc a fost prima lor experiență cu James Bond. Versiunea Nintendo 64 a jocului GoldenEye 007 a introdus o nouă generație în James Bond, în timp ce a avansat semnificativ genul de împușcături la prima persoană. Alții cred că jocul încă nu a rezistat bine în timp, deoarece a fost lansat pe un sistem învechit cu controale greoaie. Cu toate acestea, odată cu lansarea ediției remasterizate a jocului pe Xbox, disputa poate fi în sfârșit pusă la punct datorită actualizărilor cu un sistem de control mai modern.

Poate că singurele persoane care ar trebui să se deranjeze cu GoldenEye sunt jucătorii de modă veche care au o slăbiciune pentru această serie. Influența pe care a avut-o asupra jocurilor video și a seriei 007 este de netăgăduit. 

 

Middle-Earth: Shadow of War

Franciza Stăpânul Inelelor ar fi un joc video excelent. De aceea, au apărut mai multe spinoff-uri bazate pe filme. 

În ambele jocuri, jucați în rolul lui Talion, un ranger ucis de soldații lui Sauron, dar apoi înviat de către lordul elf Celebrimbor pentru a acționa ca vasul său/alternativ în răzbunarea împotriva Lordului Întunecat.

Jocurile acționează ca un precursor atât pentru filmele The Hobbit, cât și pentru The Lord of the Rings, creând niște conexiuni fascinante pentru fanii miturilor. Narațiunile ambelor jocuri sunt pasabile, dar gameplay-ul le separă cu adevărat. Acesta din urmă este preferabil, deoarece vă oferă libertatea de a vă organiza armata pe mai multe cetăți.

Shadow of War este un joc fantastic care ar trebui să aibă o continuare, mai ales acum că a primit încă două expansiuni care adaugă fiecare câte o întorsătură interesantă la gameplay-ul de bază.

 

Blair Witch

Succesul recent al filmului The Medium și șoaptele despre un nou joc Silent Hill au pus Bloober Team în centrul atenției. Bloober Team a produs anterior jocurile horror aclamate de critici Layers of Fear (2016) și Layers of Fear 2 (2019). Faptul că Bloober Team are un alt joc de groază psihologică în acest an este o noutate pentru majoritatea oamenilor.

The Blair Witch, o continuare a filmului original de groază cu același nume, a fost lansat discret în 2019. Ellis Lynch și câinele său Bullet sunt protagoniștii acestui joc; ei se îndreaptă spre Pădurea Black Hills din Burkittsville, Maryland, pentru a căuta un copil dispărut.

Activitățile principale în Blair Witch sunt speologia și rezolvarea puzzle-urilor. Glonțul este foarte important, deoarece vă poate ajuta să vă păstrați bunurile în siguranță, adulmecându-le. Fără a da nimic de gol, el poate chiar să se joace cu capul tău pentru a schimba concluzia jocului.

Chiar dacă Blair Witch nu a intrat în topul nostru de 10 jocuri înfricoșătoare, este totuși distractiv de verificat.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata