TOP 5 ACTIVITĂȚI PE PLAJĂ

Mare, nisip și soare, ingredientele unui boost de serotonină garantat în vacanța de vară. Indiferent de vârstă și buget, vara, plaja devine spațiul de distracție și de relaxare preferat de fiecare persoană. Planifici o vacanță la plajă? Descoperă top 5 activități pe plajă pe care trebuie să le încerci!

 

Chiar dacă bronzul și înotul sunt principalele obiective ale unui sejur la mare, jocurile pe plajă vor crește nivelul energiei și îți vor da o stare de bine. Există foarte multe activități de practicat pe plajă ce au un cost redus și se încadrează în orice buget. Tot ce ai nevoie sunt accesoriile de plajă potrivite și multă energie.

 

Preferi jocurile cu mingea sau activitățile care îți pun la încercare spiritul de aventurier? Indiferent de preferințe, alungă monotonia cu top 5 activități de plajă!

 

Activități de plajă și jocuri pe nisip

 

Volei pe plajă este un sport de echipă ce poate fi practicat de orice persoană și, din fericire, ai și unde, pentru că multe plaje amenajate au și teren special ce poate fi închiriat. Astfel, e mai ușor să te bucuri de timpul petrecut pe plajă. Tot ce îți rămâne de făcut este să aduci cu tine o minge de volei, să alegi un costum de baie lejer și distracția poate începe. Pentru sporturile pe plajă, bărbații preferă o pereche confortabilă de șort de baie pentru bărbați, în timp ce femeile optează pentru susținerea oferită de un costum de baie întreg.

 

Frisbee poate fi ușor transformat într-o competiție între prieteni sau familie. Discul de frisbee este realizat din material impermeabil și poate fi folosit pe nisipul plajei sau în apa mării. Cine aruncă mai tare sau cine aruncă mai departe? E o întrebare la care vei răspunde doar dacă vei juca. Această activitate garantează că va alunga plictiseala și merită încercată în următoarea vacanță!

 

Distracția continuă și în apă!

 

Clasicele mingi gonflabile de plajă, colorate și ușoare au devenit un simbol al vacanțelor la malul mării. Sunt un accesoriu de nelipsit și au multiple utilități. Se adaptează ușor jocului preferat și sunt potrivite pentru toate vârstele. Mai mult, sunt disponibile într-o varietate de forme și dimensiuni, potrivite pentru toate vârstele. Pot fi folosite atât în apă, cât și pe nisip și te vor ține ocupat pentru câteva ore.

 

Pentru și mai multă adrenalină, activitățile de plajă cuceresc și apa mării! Scuba diving și snorkelling sunt o alegere inspirată pentru toți cei care își doresc să exploreze lumea subacvatică. Popularitatea lor a crescut în ultimii ani și au devenit activități preferate atât pentru cei pasionați să descopere lucruri noi, cât și pentru înotătorii profesioniști. Principala caracteristică a scufundărilor este că îmbină mișcările de înot cu explorarea lumii subacvatice. Descoperă marea altfel și încearcă scuba diving în următoarea vacanță la mare!

 

Tot în categoria de activități la malul mării se află și plimbările cu vaporașul, veliere sau ski-jet. Pe majoritatea plajelor poți întâlni serviciul de închiriere pentru diferite ambarcațiuni pentru plimbări pe apă. Sporturile nautice sunt o alegere firească pentru pasionații de navigație, dar și pentru cei care doresc să iasă din zona de confort.

 

Echipează-te corespunzător și profită cât mai mult de vară și de plajă!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata