Top 3 deserturi de la Chocolat pe care le vei adora

În opinia noastră, nicio masă nu este completă fără desert și puțini sunt cei care nu își doresc ceva dulce și delicios la finalul oricărei mese. Este binecunoscut faptul că zahărul din dulciuri eliberează endorfine, hormonul fericirii, care oferă o stare de bine. Tocmai de aceea, zilele sunt mai frumoase atunci când te delectezi cu un desert bine ales.

De asemenea, ocaziile speciale se sărbătoresc întotdeauna cu deserturi, unul mai special ca altul. Fie că vorbim de o petrecere aniversară, nuntă, botez sau sărbătoare creștină, dulciurile sunt cheia fiecărei sărbători. Oamenii și-au creat obiceiul de a sărbători ocaziile importante din viața lor cu mese bogate, de la care nu lipsesc niciodată prăjiturile, tortul, eclerele sau orice fel de desert.

Pentru că timpul nu ne mai permite de multe ori realizarea deserturilor în casă, căutăm întotdeauna locul potrivit de unde putem comanda cele mai bune și inedite prăjituri. Un restaurant special pe care l-am descoperit, cu produse de cea mai bună calitate și gust excepțional este Chocolat. Este locul cu deserturi perfecte pentru orice ocazie, care te vor cuceri din prima.

Eclere

Eclerul este un desert apreciat datorită faptului că pentru multe persoane reprezintă prăjitura preferată din copilărie. Din cauza faptului că în trecut nu se găseau foarte multe ingrediente pentru prepararea prăjiturilor, iar cofetăriile ofereau aceleași sortimente de fiecare dată, eclerele se remarcau cu brio. Eclerele s-au transformat astăzi însă în adevărate delicii, ce pot fi umplute cu cremă de vanilie, ciocolată, fistic, mango, frișcă, și decorate cu glazuri colorate, fructe, nuci și nu doar. În selecția Chocolat, vei găsi mereu cele mai delicioase și rafinate sortimente. Îți prezentăm câteva dintre acestea:

  • Infinite Vanille Bourbon: Ecler cu vanilie naturală de Madagascar; pentru persoanele care iubesc gustul clasic de ecler, într-o variantă reinventată
  • Chocolat Grand Cru: Ecler cu ciocolată neagră Belgiană Grand Cru 64% cacao; iubitorii de ciocolată cu siguranță vor fi impresionați
  • Pistache: Ecler cu fistic din Bronte Siciliana DOP; vedeta eclerelor Chocolat
  • Caramel Beurre Sale: Ecler cu caramel și unt sărat; dacă ești pasionat de gustul dulce-sărat, cu siguranță vei aprecia acest sortiment

Cei de la Chocolat au o reteta eclere deosebită, bazată pe folosirea ingredientelor naturale, de cea mai bună calitate. Te poți delecta cu acestea în locațiile lor fizice sau poți comanda acasă. Astfel, oricând îți dorești, te poți bucura de livrare eclere la domiciliu.

Prăjitura L’Amandine

Singura prăjitură de origine românească, care încă din anii `60 este populară în cofetăriile noastre. Gustul ei specific de ciocolată și rom este cu siguranță cunoscut și iubit de majoritatea românilor. La Chocolat vei descoperi varianta reinterpretată a amandinei. Alături de reinterpretarea ingredientelor amandinei, această prajitură are în plus un design deosebit și o inserție de migdale delicioase.

Înghețata

Pentru că sezonul cald este aici, știm că pofta de dulce constă de cele mai multe ori într-o înghețată răcoritoare. Plimbările lungi din zilele de vară nu pot fi completate decât cu o oprire la Chocolat pentru o înghețată apetisantă. Sortimentele lor sunt variate, de la fructe de pădure până la caramel cu nuci coapte sau înghețată cu macarons.

Acestea și multe alte deserturi minunate te așteaptă să le descoperi sau să le încerci în locațiile Chocolat sau să le comanzi online, pe www.chocolat.com.ro!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata