Tommy Hilfiger sarbatoreste 100 de ani de Disney printr-o colectie speciala Disney X Tommy

IGER” și „Disney” se unesc pentru a prezenta o colecție prep clasică cu un twist manga.

Tommy Hilfiger anunță noul parteneriat dintre Tommy Hilfiger și Disney cu ocazia sărbătoririi a 100 de ani Disney. Pentru prima dată, Mickey și prietenii intră în lumea minunată a stilului prep universitar, apărând în produsele clasice de arhivă TOMMY HILFIGER. Îndrăgitul personaj și amicii săi, inclusiv Minnie Mouse, Pluto, Goofy, Donald Duck și Daisy Duck, sunt desenați în stilul manga, specific cunoscutelor desene japoneze. Colecția s-a lansat la nivel global pe 1 iunie 2023, cu stiluri pentru bărbați, femei și copii.

 

„O aniversare emblematică, un brand emblematic și o colaborare cu personajele lor cele mai emblematice – nu există o modalitate mai bună de a vă alătura fanilor din întreaga lume pentru a sărbători cea de-a 100-a aniversare Disney”, a spus Tommy Hilfiger. „Asocierea lui Mickey și prietenii săi cu ADN-ul brand-ului TOMMY HILFIGER a fost una dintre cele mai distractive colaborări ale noastre de până acum. Este o ediție de colecție a produselor noastre clasice prep preferate.”

 

„Disney și TOMMY HILFIGER sunt două brand-uri îndrăgite care au influențat cultura la scară globală”, a declarat Tasia Filippatos, președinte, Disney Consumer Products, Games and Publishing. „Colecția Disney x Tommy este o adevărată sărbătoare a 100 de ani Disney și prezintă creativitatea și esența narativă pentru care sunt cunoscuți atât Disney, cât și TOMMY HILFIGER.”

 

Realizată cu măiestrie riguroasă și detalii incredibile, colecția Disney x Tommy reimaginează produsele clasicele prep cu modele și imprimeuri ludice. Colecția păstrează spiritul jovial al lui Mickey și include stiluri de îmbrăcăminte pentru bărbați, femei și copii, fiecare prezentând reinterpretarea în stilul manga a emblematicelor personaje Disney. Așteptați-vă să întâlniți abordări pline de viață ale tricoului de rugby, pantalonilor chino și blazerului, cu detalii ce includ imprimeuri jacquard ale unei monograme TH reinventate și silueta inconfundabilă a lui Mickey. Manga Mickey este o prezență veselă integrată în dunga semnătură Ithaca pe cămăși și rochii tip cămașă, în timp ce imprimeurile pe toată suprafața respectă arta orginală ale artiștilor Disney cu pete de cerneală și schițe desenate manual. Imprimeul cu buline și Minnie Mouse aduce un nou suflu tricoului de cricket și puloverului țesut.

 

Acest parteneriat surprinde pasiunea îndelungată a lui Tommy Hilfiger pentru colaborarea cu figuri emblematice ale culturii pop a căror influență se întinde pe generații. În România colecția este disponibilă în magazinele TOMMY HILFIGER și TOMMY HILFIGER KIDS din Băneasa Shopping City și pe tommy.com.

 

 

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind

#TommyHilfiger, #DisneyxTommy, și @TommyHilfiger.

 

# # #

 

Despre SARKK

SARKK a fost fondată în 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova.

De la 1 iulie 2019, compania a fost numită și distribuitor exclusiv pentru Calvin Klein în Grecia, România, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Extinderea companiei se bazează pe o abordare omnichannel și produsele ambelor brand-uri sunt disponibile în magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o largă rețea de clienți angro, precum și pe tommy.com

Vizând mereu o dezvoltare organică și durabilă, condusă de valorile CSR, SARKK, cu pași stabili și încrezători, este una dintre cele mai sănătoase corporații din industrie și se extinde captivând chiar și pe cei mai exigenți consumatori.

 

Despre Tommy Hilfiger

TOMMY HILFIGER este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de lifestyle premium din lume, o sursă de admirație și inspirație pentru consumatori din 1985. Brand-ul creează un stil emblematic, care prinde viață la intersecția dintre clasic și nou, creat împreună cu oameni care modelează cultura la nivel global. TOMMY HILFIGER celebrează esența stilului american clasic cu o notă modernă. Tommy Hilfiger oferă consumatorilor din întreaga lume calitate premium, prin TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, cu o gamă largă de colecții, inclusiv îmbrăcăminte sport, denim, accesorii și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii. Tommy Hilfiger are un angajament de neclintit față de sustenabilitate și incluziune.

Vânzările globale în retail ale produselor TOMMY HILFIGER au fost de aproximativ 9,3 miliarde USD în 2021, iar brand-ul este susținut de peste 16.000 de asociați din întreaga lume – prezent în 100 de țări și în peste 2.000 de magazine, inclusiv cel mai mare magazin global al său, tommy.com.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata