Tanya Roberts, actrița din Bond și Charlie’s Angels, a murit la 65 de ani

Actrița americană Tanya Roberts, cunoscută mai ales pentru rolurile din filmul Bond A View to a Kill și sezonul final al lui Charlie’s Angels, a murit la vârsta de 65 de ani.

Moartea ei a fost anunțată de prietenul și agentul ei Mike Pingel, care a numit-o „cea mai dulce persoană pe care a întâlnit-o vreodată”.

Roberts, care a apărut alături de Sir Roger Moore în ultimul său film Bond, a jucat și în The Beastmaster și Sheena: Queen of the Jungle. În ultimii ani a avut un rol recurent în emisiunea That ’70’s ​​Show. Roberts s-a prăbușit în timp ce își plimba câinii pe 24 decembrie și a fost internată la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles. Nu s-a dat nici o cauză pentru moartea ei duminică, deși, potrivit Hollywood Reporter, nu era legată de Covid-19.

Născut Victoria Leigh Blum în 1955, Roberts a crescut la New York înainte de a se muta la Hollywood în 1977.

Marea ei pauză a venit când a înlocuit-o pe Shelly Hack în Charlie’s Angels, alăturându-se lui Jaclyn Smith și Cheryl Ladd ca a treia Julie „Angel”.

După anularea spectacolului, ea a apărut în astfel de filme fantastice de aventură precum The Beastmaster și Hearts and Armour. De asemenea, a jucat-o pe eroina de benzi desenate Sheena într-un film din 1984 care a văzut-o nominalizată la premiul „Zmeura de Aur” pentru cea mai proastă actriță.

Roberts a câștigat o altă nominalizare la Razzie pentru rolul ei de geolog Stacey Sutton în filmul din 1985 A View to a Kill. Ea a recunoscut că este „puțin prudentă” în ceea ce privește preluarea rolului, dar a spus că ar fi fost „ridicol” să-l refuzăm.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata