Tăierea moțului lui Keith Urban trebuie văzută ca să fie crezută

Keith Urban era un copil adorabil. Cântărețul country de top a fost aruncat înapoi în anii șaptezeci săptămâna aceasta, în timp ce încărca un clip Instagram din copilărie.

Așezat lângă un vițel și în mijlocul unui fân, Keith arăta atât de dulce într-o ținută din denim completă cu flare largi.

Cântărețul Blue Ain’t Your Color chiar a zguduit cu o tunsoare care pare a fi un rit de trecere pentru fiecare copil – tăierea moțului.

Keith a fost plin de comentarii ale adepților săi despre cât de drăguț arăta în copilărie. – Cât de adorabil ești? un fan a întrebat, în timp ce alți doi au scris:

„Awww atât de drăguț” și „OMG. Ce drăguț drăguț!” Un fan a răspuns: „Ești absolut ciudat de adorabil ugh …” în timp ce altul a notat: „Wow … potrivindu-ți chitara cu vaca !! Elegant”.

Keith, în vârstă de 53 de ani, împărtășise o altă poză din ziua de azi, pozând din nou cu o turmă de vaci.

„Acesta trebuie să fie motivul pentru care îmi place să fiu în preajma vacilor”, a scris el în postare, îndrumându-i pe oameni să meargă în trecutul amintirilor.

Noul Zeelandez și soția sa actriță Nicole Kidman au o viață incredibilă alături de cele două fiice ale lor, Sunday și Faith. Și, în ciuda pandemiei, familia a reușit să călătorească înapoi în Australia natală a lui Nicole pentru munca ei, și, de asemenea, a ajuns acasă la Nashville.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata