Sunt logodite vedetele din celebrul serial „Behind Her Eyes”, Tom Bateman și Daisy Ridley?

Tom Bateman, care îl interpretează pe David în noua serie Netflix Behind Her Eyes, are o relație cu actrița Star Wars Daisy Ridley de când cuplul s-a întâlnit pe platoul de filmare Murder On The Orient Express în 2017 și, în timp ce încă nu există nimic cert confirmat, s-au declanșat mai multe zvonuri că sunt de fapt logodiți.

În iunie 2019, Daisy a ieșit în public purtând un diamant orbitor pe degetul inelar. De atunci, atât Daisy, cât și Tom au fost fotografiați purtând inele de logodnă de nenumărate ori, inclusiv atunci când cuplul se bucura de prânz în Notting Hill împreună cu mama lui Daisy, Louise Fawkner-Corbett, în septembrie 2020.

Deci, ce au spus despre această chestiune? Atât Daisy, cât și Tom nu vor confirma și nici nu vor nega zvonurile că ar fi logodiți și, prin urmare, că se vor căsători.

Daisy a fost întrebată anterior despre inelul ei într-un interviu cu Marie Claire, la care a răspuns:

„Este un inel foarte frumos pe care îl port. Oh, Doamne. Este pentru prima dată când mi se cere public acest lucru.”

Ea a adăugat: „Ideea este că nu am vorbit niciodată despre viața mea personală. Așa că nu voi vorbi despre asta acum. Sunt atât de conștientă de cât de multe informații despre viața mea sunt acolo, deci dacă există un lucru nu vreau să vorbesc despre … „

Daisy și-a șters chiar și Instagram-ul pentru a-și menține viața cât mai privată posibil. Ea a spus revistei Glamour:

„Nu este bine pentru mine, personal. Pur și simplu nu sunt echipată pentru așa ceva. Sunt foarte sensibilă – nu prea sensibilă – dar chiar simt lucrurile. De asemenea, există și un sentiment că sunt întrebată cu cine mă întâlnesc mult mai mult decât este John (Boyega). Nu răspund, pentru că am lucruri în viața mea care sunt private. „

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata