„Spider-Man 3” se intoarce iar Zendaya și Tom Holland lucrează din nou pentru noul film!

Fosta vedeta Disney, din serialul „Imi place dansul”, a revenit la lucru, la filmarile „pentru Spider-Man 3” alaturi de colegul ei Tom Holland, scrie justjared.com care a publicat si cateva imagini cu cei doi de la filmari. Cei doi colegi de filmare si vedete au fost văzute filmând pentru prima dată împreună pe platoul de filmare al viitorului „Spider-Man 3” inca de vineri, 15 ianuarie, la Atlanta. Zendaya a fost văzută în pielea personajului MJ lucrând la un magazin de gogoși cu prietenul lui Spider-Man, Ned.

tom-holland-set-spiderman-january-2021
tom-holland-set-spiderman-january-2021

Tom a fost văzut în personajul lui Peter Parker intrând nervos și luând cafea. Desi au existat nenumarate speculații că foștii actori din „Spider-Man” Tobey Maguire și Andrew Garfield vor juca dn nou în Spider-Man 3 iata ca nu este asa. S-ar parea ca este sigur ca partea a treia a filmului „Spider-Man” va fi lansata pe 17 decembrie 2021. De asemenea, se așteaptă ca actori precum Marisa Tomei, Jacob Batalon și Tony Revolori să revină la franciză.

tom-holland-in-spiderman
tom-holland-in-spiderman

De asemenea, Tom a fost reperat în costumul său Spider-Man în timp ce filma câteva scene pentru al treilea film și a fost văzut sărind de la mașină la mașină în timp ce filma cu altcineva, probabil ca un cascador. Între scene, Tom a fost văzut în picioare într-o haină maro în timp ce stătea în siguranță cu o mască de față, în timp ce verifica filmările pe care tocmai le-a filmat.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata