in ,

Semnele care-ți arată că relația ta înseamnă prea multe bătăi de cap

Cu toții am auzit-o: o relație presupune muncă. Dar care este punctul în care ar trebui să spui stop și să-ți dai demisia. Când începe să fie un job și mai puțin o sarcină pe care o îndeplinești cu plăcere.

Suntem conștiente că trebuie să facem compromisuri, însă unele relații par doar un lung șir de probleme care nu sfârșesc niciodată așa cum ți-ai dori.

  • Petreceți mai mult timp certându-vă decât bucurându-vă de prezența celuilalt. Și nimeni nu zice că nu e ok să te cerți din când în când, însă nu trebuie să exagerați și să o țineți dintr-un scandal în altul.

 

  • Unul dintre voi încearcă să-l schimbe pe celălalt. Într-o relație e normal să evoluezi, să te maturizezi alături de cel de lângă tine, dar nu e ok să-ți pierzi personalitate, să te transformi într-o copie palidă a celui cu care te-ai combinat.

 

  • Simți că depui un efort enorm pentru a face totul să meargă. În orice relație există mici obstacole, dar cănd fiecare zi e un calvar pentru tine și ești nevoită să faci non-stop compromisuri ca să nu vă despărțiți atunci nu e ok.

 

  • Ai un feeling că lucrurile nu merg bine. Și-n multe cazuri subconștientul nu te înșeală.

 

  • Ai nevoie de spațiu ca să regândești lucrurile. Dacă simți asta în primele luni de relație când totul ar trebui să fie numai lapte și miere atunci e clar că pe undeva lucrurile scârtâie serios.

 

  • Nu te mai bucuri că urmează să vă vedeți. Nu contează cât timp a trecut, tot trebuie să simți mici fiori numai la gândul că urmează să te întâlnești cu iubitul tău.

 

 

 

Foto: 123rf.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aceasta e cea mai mare GREȘEALĂ pe care o poți face la DIETĂ!

6 lucruri pe care le învățăm DOAR de la bunici