Sandale cu platformă: Care model va fi cel mai bun? Ce culoare sa alegi?

În garderoba de vară, sandalele negre și albe cu platformă ocupă un loc aparte. Sunt ideale pentru a fi purtate zi de zi și pot fi combinate cu diferite tendințe de stil în materie de îmbrăcăminte. Modelele de sandale negre cu platformă și sandale cu platformă albe arată stilate și în același timp feminine, sunt confortabile de purtat și se potrivesc cu multe tipuri de vestimentații.

Cum să creezi o ținută armonioasă cu sandale negre cu platformă?

Pentru a crea o ținută armonioasă, trebuie să combini sandalele cu platformă cu haine de croială simplă, fără detalii inutile. În caz contrar, imaginea se poate dovedi supraîncărcată și grea. Sandalele negre elegante cu platformă arată grozav cu fuste. Contrastul dintre tălpile aspre și îmbrăcămintea feminină creează un aspect armonios. Poți crea un ansamblu romantic combinând o fustă plisată până la genunchi cu sandale cu platformă negre de înălțime mijlocie. Pot fi combinate cu rochii de diferite stiluri și lungimi. Cele mai câștigătoare combinații sunt cele cu vestimentații în stil militar. Sandalele negre cu platformă înaltă se potrivesc de minune și cu blugi cu diferite croieli și stiluri: drepți, decupați, evazați, hippie. Blugii rupţi în tandem cu sandale negre cu platformă înaltă sunt cea mai recentă tendință la modă.

 

Cu ce poți purta sandale cu platformă albe

Sandalele cu platformă albe merg bine cu pantaloni scurți de diferite lungimi. Acest look îți permite să-ți etalezi picioarele care, datorită tălpii înalte, par mai subțiri și mai lungi. Combină sandale cu platformă albe la modă cu cea mai recentă tendință din ultimul sezon – salopeta. Salopetele de damă sunt vestimentații care pot concura cu rochiile de cocktail pentru un look de seară. Cu o abordare competentă în alegerea acestor tipuri de pantofi de vară, poți corecta vizual defectele corpului și proporțiile. Alegând sandale cu platformă albe care să se potrivească cu pantalonii tăi, poți adăuga vizual câțiva centimetri înălțimii tale, iar modelele cu vârful ascuțit subliniază eleganța piciorului.

Ce rol joacă schema de culori?

În sortimentul de sandale cu platformă se numără modele într-o mare varietate de culori. În mod tradițional, nuanța deschisă de vară este considerată a fi alb. Nuanța de bază include opțiunea de negru. Dacă vrei să te concentrezi pe pantofii tăi, creează un look de vară în culorile alb și negru. De exemplu, poartă o rochie nud și luminează aspectul cu sandale elegante în culoarea alb. Dacă o astfel de ținuta ți se pare prea stridentă, alege un model cu design discret. Alternativ, ia în considerare sandalele negre cu vârful decupat și accent strălucitor din pietre.

Sandalele albe arată feminine chiar și cu tălpi aspre. Culoarea albă a sandalelor îți permite să creezi un aspect laconic de afaceri în care luminozitatea este adecvată. Sandalele frumoase albe cu platformă vor deveni o parte indispensabilă a garderobei tale de vară. Se potrivesc bine cu o varietate de ținute, de la rochii ușoare de vară și fuste, până la pantaloni scurți și blugi. Platforma înaltă adaugă eleganță și farmec aspectului tău, făcându-l memorabil. În plus, modelele de sandale cu platformă albe la modă pot fi și simple, fără elemente decorative, cu toc subțire și închidere pe gleznă, ceea ce le face și mai atractive.Sandalele cu platformă albe sunt o alegere clasică și versatilă. Sunt perfecte pentru ținutele de vară precum rochii, fuste, pantaloni scurți și blugi. Oferă aspectului prospețime și tandreţe, subliniind spiritul însorit al verii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata