Rico888 și Killa Fonic lansează prima piesă în limba italiană

Rico888 și Killa Fonic aduc prima piesă în limba italiană, Tango & Cash, al cărui nume a fost inspirat din filmul de acțiune cu Sylvester Stallone și Kurt Russell. Este pentru prima dată când Rico888 compune integral o piesă  în italiană, însă beat-ul a contribuit decisiv la creionarea sa și la rezultatul care poate fi ascultat aici:

Scriu în engleză de când aveam 11-12 ani și abia recent am început și în italiană. Am scris piesa imediat ce am auzit beat-ul în studio cu 911. Nu eram obișnuit să fac rap în italiană, însă m-am simțit mai mult decât confortabil în realizarea ei. Am avut un vibe comun, iar piesa a ieșit natural. Tango & Cash reflectă modul în care lupt pentru ceea ce-mi doresc în viață și că rămân în același timp sincer față de valorile mele. Există niște argouri în limba italiană pe care le-am amestecat cu engleza, ceea ce a ajutat ca unele linii să fie mai atrăgătoare”, a spus Rico888.

Este prima colaborare a lui Killa Fonic cu Rico888, despre care spune: „Rico888 e un artist pe care îl admir și respect foarte mult și cu care am o chimie așa cum nu am mai avut aproape cu niciun alt artist. Tango & Cash e doar începutul, iar totul vine la pachet cu producția incredibilă a lui 911. Numele piese este inspirat din filmul clasic de acțiune cu Sylvester Stallone și Kurt Russell, deși mood-ul nostru, inclusiv cel al regizorului Quba, am putea spune că se identifică mai mult cu filmele lui Stanley Kubrick. Totodată, iubim clasicele filme blockbuster. 888 & KHK”.

Muzica reprezintă totul pentru Rico888, în special pentru faptul că a fost cea care l-a ajutat să treacă peste momente de anxietate, să se detașeze de totul din jur și să-și creeze mica lui lume, care există prin muzica sa. E mai mult decât o pasiune pentru el, Rico888 se exprimă și respiră prin muzică, este remediul său și datorită ei este cel de astăzi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata