Rebel Wilson despre noul ei fizic după ce a pierdut 60 de kilograme, fiind invitată în oraș de 2 concurenți de laPooch Perfect

Rebel Wilson este mândră de pierderea în greutate din ultimul an. Vorbind joi la panoul Asociației Criticilor de Televiziune pentru Pooch Perfect, actrița a recunoscut că și-a arătat pierderea în greutate „pe Instagram fără rușine”.

„Mă simt minunat și am pierdut 60 de kilograme anul trecut”, a spus Wilson, în vârstă de 40 de ani.

„A fost grozav să am două look-uri diferite per episod. Suficient să mă uit la stilistul meu și să arăt noul fizic pentru că sunt încă singură”, a adăugat ea, referindu-se la recenta ei despărțire de Jacob Busch.

„Aceasta este oportunitatea mea de primă oră de a merge mai departe.” De asemenea, Wilson a dezvăluit în timpul comisiei că a fost invitată la întâlniri de mai multe ori în timp ce lucra la Pooch Perfect, un reality show concurs pentru îngrijitorii de câini.

„Am fost rugată de doi concurenți la spectacol”, a spus ea. „Problema este că, concurenții erau înrudiți și de fapt erau mama și fiul.”

La începutul acestei luni, Wilson a declarat pentru Extra că se află într-un „loc foarte bun” după despărțirea de Busch.

„Jacob a fost un tip uimitor, dar nu cel pe termen lung”, a declarat anterior pentru PEOPLE un prieten al actriței.

Vedeta din Pitch Perfect a fost deschisă în ceea ce privește procesul ei de slăbire din ultimul an – pe care l-a numit „Anul sănătății” – și a spus la începutul acestei luni că este pentru prima dată când nu „s-a mai îngrășat”.

„Cred că pentru că l-am abordat din toate domeniile … cel mai mare lucru la care nu am lucrat niciodată a fost latura emoțională, cred eu că a fost, mâncatul pe fond emoțional clasic … așa că am lucrat cu adevărat pe acea parte, „i-a spus ea lui Extra.

Wilson a dezvăluit că cel mai mare secret al ei de slăbit este „doar mersul pe jos”. „Am făcut toate aceste teste de înaltă tehnologie pe parcursul anului meu de sănătate”, a spus ea.

„Au spus că mersul pe jos a fost de fapt cel mai bun mod de a-mi pierde grăsimea inutilă”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata