Rammstein a lansat videoclip si single-ul “Zeit”

Cel de-al optulea album al muzicienilor din Berlin urmează albumul fără titlu, care a ajuns în 14 topuri internaționale în 2019. Till Lindemann (voce), Paul Landers (chitară), Richard Z. Kruspe (chitară), Flake (clape), Oliver Riedel (bas) și Christoph Schneider (tobe) au petrecut doi ani lucrând la cele unsprezece piese de pe noul album. Aceștia au fost din nou asistați de producătorul berlinez, Olsen Involtini.

Stream: https://umusic.lnk.to/ZeitPR

„Zeit” a fost înregistrat in studiourile La Fabrique din St. Rémy de Provence, Franța. Bryan Adams a realizat coperta noului album, fotografiind trupa pe treptele Trudelturm din Berlin Adlershof, un monument impunător al cercetării aeriene în Parcul Aerodinamic al orașului.
Spectaculosul videoclip a fost regizat de actorul și muzicianul Robert Gwisdek, colaborând cu trupa pentru prima dată. Cântecul tratează efemeritatea, mortalitatea noastră și fericirea prețioasă, trecătoare, a momentului perfect.

 

După o epopee ca aceasta, ai nevoie de un moment de odihnă, iar Rammstein ni-l oferă. Fanii pot aștepta cu nerăbdare un total de trei versiuni pentru „Zeit”. Pentru a doua variantă, trupa lansează un aranjament neoclasic meditativ și atmosferic al multi-instrumentistului islandez nominalizat la Grammy, Ólafur Arnalds, precum și un remix al producătorului de muzică electronică Robot Koch. De-a lungul unei cariere de aproape 30 de ani, Rammstein a vândut peste 20 de milioane de albume în întreaga lume și a cântat peste tot în lume.

 

Când turneul trupei a trebuit să fie amânat din cauza pandemiei, Rammstein a folosit timpul pentru a lucra la noul album. Fanii Rammstein vor primi mai multe formate „Zeit” pe 29 aprilie – noul album va fi lansat ca un CD standard într-un digipack cu o broșură de 20 de pagini, un CD ediție special într-un digipack cu 6 panouri și 56 de pagini și ca LP de vinil dublu de 180 g cu o broșură de format mare de 20 de pagini, precum și în formatele digitale obișnuite. Cu noul album „Zeit” și un turneu major european și nord-american în primăvara și vara anului 2022, un lucru este deja sigur: va fi un an important pentru Rammstein.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata