Prima Dragoste lanseaza „Epigraf”, primul sau EP – o radiografie a maturizarii artistei si a emotiilor ei – VIDEO

„Epigraf” = scurt fragment, de obicei dintr-o operă celebră sau… EP-ul de debut al Alexandrei Cebotar. Prima Dragoste lansează marți, 26 aprilie, EP-ul intitulat „Epigraf”, care cuprinde 5 piese, 5 etape ale transformării unei inimi: „Dezbrăcată de greșeli”, „De ce”, „O aștepți pe alta”, „Sare pe obraz”, „Semnale variate”.

„Piesele au fost scrise în perioade diferite. «Dezbrăcată de greșeli» este una dintre primele piese pe care le-am scris. «O aștepți pe alta» am scris-o anul trecut, în perioada zilei mele de naștere, la începutul lunii iunie și tot atunci am înregistrat-o prima dată.

«Semnale variate» este o piesă pe care am compus-o în primăvara trecută, «furând», cumva, versuri din poeziile pe care le fac. «De ce» este scrisă în aceeași perioadă cu «Dezbrăcată de greșeli», când încă sufeream după prima dragoste, iar «Sare pe obraz» a fost compusă într-o sesiune, la studio, alături de producător”, a declarat Prima Dragoste despre piesele sale.
Prima Dragoste: „Trebuie să realizăm că, uneori, viața merge înainte fără omul dat” „Epigraf” reprezintă o radiografie a maturizării artistei și a emoțiilor ei, după cum chiar ea declară: „Toate piesele, într-un fel, se leagă între ele. Într-adevăr, sunt toate etapele prin care treci după o despărțire. Trebuie să realizăm că, uneori, viața merge înainte fără omul dat. Eu mă regăsesc, acum, 100%, în acest EP. Înțeleg și trăiesc tot ce cânt. Înțeleg învățăturile, durerea, zâmbetele. Vreau foarte mult ca lumea să fie alături de mine și să știe că și eu sunt alături în astfel de momente”

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata