Premiere la Disney Channel si Disney Junior

DISNEY CHANNEL

HAMSTER & GRETEL – SERIAL PREMIERĂ

Gretel, în vârstă de 9 ani, și hamsterul ei de companie, „Hamster”, primesc superputeri de la extratereștri. Misiunea lor? Să învingă o serie de răufăcători eclectici, fără a-și deconspira acoperirea!

Fratele adolescent al lui Gretel, Kevin, a fost trecut cu vederea de extratereștri și a rămas „adiacent super-eroului”. Cu toate acestea, el este adesea creierul din spatele fiecărei misiuni! Acum, Hamster și Gretel trebuie să salveze lumea de fel de fel de super-răufăcători, totul în timp ce își păstrează identitatea secretă!

De luni până vineri, din 5 iunie, la 15:50

TAFFY – SERIAL PREMIERĂ

Bine ați venit la Conacul Muchmore, casa bogatei doamne Muchmore și a iubitului ei câine cu fundiță roșie, Bentley. Împreună, ei duc o viață luxoasă și fericită – spre deosebire de ghinionistul raton Scraggs, care mânâncă din gunoi și își petrece zilele privind cu gelozie la livrările constante de mâncare care sosesc în conac.

De luni până vineri, din 5 iunie, la 14:50

 

MIRACULOS: BUBURUZA ȘI MOTAN NOIR, PROGRAM SPECIAL DE ZIUA COPIlULUI

Cu ocazia Zilei Copilului, telespectatorii Disney Channel pot urmări toate episoadele disponibile din sezonul 5 al serialului animat Miraculos: Buburuza și Motan Noir în fiecare seară din 1 până pe 4 iunie. În weekend sunt difuzate cele mai noi episoade ale sezonului.

De joi 1 iunie până dumincă 4 iunie, la 20:20

DISNEY JUNIOR

PREMIERĂ SERIAL: SUPER PISICUȚE

Bitsy, Ginny, Sparks și Buddy sunt… Super Pisicuțe! Îndreptând fărădelegile oriunde apar, aceste patru de feline au misiunea de a face lumea un loc mai bun și mai „miau-nat”. Ele protejeaza animalele de companie și oamenii din Kittydale de răufăcători folosindu-și superputerile, gadgeturile pisicoase și, cel mai important, bunătatea și empatia.

Din 1 iunie, la 16:30

STAR WARS: YOUNG JEDI ADVENTURES
(L-R): Master Yoda (voiced by Piotr Michael) with Jedi Younglings, Kai Brightstar (voiced by Jamaal Avery Jr.), Lys Solay (voiced by Juliet Donenfeld) and Nubs (voiced by Dee Bradley Baker) and their friends Nash Durango (voiced by Emma Berman), and RJ-83 (voiced by Jonathan Lipow) on planet Tenoo, in a scene from „STAR WARS: YOUNG JEDI ADVENTURES” exclusively on Disney+ and Disney Junior. ©2023 Lucasfilm Ltd. & TM. All Rights Reserved.

 

NOI EPISOADE: MICII POMPIERI

Acțiunea se petrece într-o lume fantastică în care vehiculele vorbitoare trăiesc, lucrează și se joacă cu oamenii care le conduc. Fie că salvează o mașină tânără care este blocată într-un copac, găsesc pui dalmațieni pierduți sau își ajută vecinii să-și facă provizii de urgență în timpul unei pene de curent, „Micii pompieri” vor reuși să evidențieze importanța muncii în echipă și ajutorul concetățenilor.

De luni până vineri, din 19 iunie, la ora 14:30

ZIUA LUI DONALD DUCK

Amuzant, spontan, curios, prietenos și moroconos … este nostru rățoiul preferat!

Pentru a sărbători ziua de naștere, Disney Junior a pregătit un program special cu cele mai bune momente cu Donald Duck din serialele Mickey Mouse Casa Distracției și Mickey Mouse Clubhouse.

Pe 9 iunie la 18:30

AVENTURILE TINERILOR JEDI – PERSONAJE ÎN PRIM-PLAN

Îm fiecare zi, un nou personaj din noul serial este în prim-plan.

Serialul animat îi urmărește pe tinerii Jedi în timp ce studiază căile Forței, explorează galaxia, ajută oamenii și creaturile care au nevoie și învață pe parcurs abilități valoroase necesare pentru a deveni Jedi. Acțiunea se desfășoară în Înalta Republică și îî are în centrul său pe Kai, Lys și Nubs, care sunt trimiși de maestrul Yoda să se antreneze la un templu Jedi în frumoasa lume Tenoo, sub tutela maestrei Zia. Împreună pornesc în aventuri pe Tenoo și în galaxie, la bordul lui Crimson Firehawk, alături de Nash și de droidul RJ-83. Ei îi ajută pe cei aflați în pericol, se luptă cu pirați ticăloși, descoperă ființe exotice, dar, în primul rând, învață ce înseamnă să fii un bun prieten.

De luni până vineri, din 12 iunie, de la 19:30

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata