Alexandra Mazăre, moștenire genetică și talent nativ

Mai exact, frumoasă ca mama sa, modelul Cătălina Năstase și talentată de la Dumnezeu. Fiindcă Alexandra le are pe ambele. Mai mult decât atât, eforturile, implicarea și perseverența de care dă dovadă de la 4 ani, de când a intrat în lumea showbizzului, sunt calități care o vor menține mult timp acolo, cunoscută și apreciată.

Bravonet: Cum e viața de model la 10 ani?
Alexandra Mazăre: Viața de model la o vârstă așa fragedă este uneori dificilă fiindcă pierd multe prietenii de la școală, de acasă, dar în același timp îmi pot face alți prieteni la evenimentele la care merg, ne amuzăm, uneori chiar ne jucăm pentru ca timpul să treacă mai ușor în backstage. Poate deveni uneori dificilă atunci când am mult de recuperat pentru școală, dar reușesc cumva să le îmbin foarte bine astfel încât să fiu și o elevă premiantă, la fel cum sunt pe scenă. Nu mă stresez așa mult, dar totuși sunt responsabilă, am și eu emoțîi și îmi fac treaba bine.

Când ai început pregătirea și în ce a constat ea?
Prima oară am pășit pe podium la vârstă de 3 ani, în cadrul prezentărilor Fashion Tv.

model Alexandra Mazăre
model Alexandra Mazăre

Unde faci cursuri și care este trainerul care te-a marcat?
Am urmat cursurile de modelling în cadrul “IT KIDS Art & Modelling School Agency”, condusă de Cătălina Buzdun în urmă cu câțiva ani. Pe lângă orele de mers scenic, cel mai mult mi-au plăcut cursurile de teatru în cadrul acestei școli, însă cea care pot spune că m-a marcat cel mai mult este mama mea, fost model.

Înțeleg că ești un model internațional, care la vârsta ta, a reușit performanța de a câștigă mai multe concursuri internationale de modelling și talente. Povestește-ne parcursul.
Când eram mică, intrăm doar în prezentări, dar cu timpul am crescut și cu ajutorul Cătălinei Buzdun, am ajuns la concursuri și am avut rezultate excelente, la fel și la TV. M-a ajutat și faptul că studiez pianul de la vârstă de 4 ani, iar canto de la 7 ani, astfel acestea au completat cu brio partea de talent în cadrul concursurilor de Miss.

Si cum se desfășoară aceste concursuri? Înțeleg că recent ai câștigat un titlu de Grand Prix internațional la Little miss & mister Galaxy.
De obicei, la concursuri ai emotii și ești stresat, dar eu încerc să mă inviorez și îmi creez o atmosferă în care sunt comodă și relaxată. Cel mai recent titlu a fost “Little Miss Galaxy 2021” în Dubai, unde după cum spune și numele, am luat cel mai mare premiu pe categoria mea de vârstă- Grand Prix. Voi merge în curând în Bulgaria la Bansko să ii predau coroana următoarei câștigătoare de anul acesta.

Alexandra Mazăre cu catalina buzdun
Alexandra Mazăre cu catalina buzdun

 

Ce te reprezintă? Care crezi tu că e atuul tău cel mai mare? Cea mai mare calitate?
Îmi place foarte mult muzica. Eu cant la pian de la vârstă de 4 ani, adică sunt vreo 6 ani de când practic acest instrument muzical.

Cum îți vei pune aceste calități în valoare? Etapa internațională ce probe are și cum te pregătești pentru ele?
Deoarece în general concursurile de modă la copii și adolescenți au și probe de talent, eu pot folosi muzica să mă pun în valoare. Eu mă pregătesc cu seriozitate pentru concursuri.

Ce pasiuni ai și cum îți petreci timpul liber?
Pasiunile mele sunt: pianul, canto, tenis și modelling. Îmi place să învăț și să citesc.

Care este cel mai mare vis al tău?
Îmi doresc să pot ajuta lumea și să fac o schimbare, ca totul să fie bine, fericit.

Îți dorești să fii un model celebru sau te-ai gândit la altă meserie?
Modelling-ul este o pasiune pentru mine. Îmi place foarte mult, dar am multe planuri pentru viitor care nu implică moda.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata