Piesa „Are we there”, lansată de Olivia Addams, urcă în topuri și ocupă locul al doilea în Radio Airplay Chart Polonia

Olivia Addams cucerește topurile muzicale cu piesele sale, care sunt din ce în ce mai ascultate. Piesa Are we there se aude pe cele mai importante radiouri din Polonia, ocupă în prezent locul doi în Radio Airplay Chart Polonia și locul șase în TV Airplay Chart. Și în mediul digital, melodia este căutată și ascultată și a ocupat locul nouă în Shazam Polonia.

Unii dintre cei mai cunoscuți Tik Tok-eri din România și Polonia cântă piesa Oliviei Addams – Are we there 

Unii dintre cei mai cunoscuți Tik Tok-eri din România și Polonia și-au unit forțele pentru o variantă fresh a piesei Oliviei Addams – Are we there. Toți s-au filmat cântand piesa, iar energia și bucuria sunt cuvintele care le descriu starea.

Cristina Almășan, Claudinsky, Georgiana Drumen, Karina Fetica, Matros Denis, din România, și Alan Cyprysiak, Dobrafaza, Olivia Tomczak, Oliwia Kopiec, Paulina Sobon, Ula Kowalska, Natalia Sisik și Twenty_ofc, din Polonia, au acceptat provocarea Oliviei și i s-au alăturat artistei pentru această nouă lansare inedită. “Mi-a plăcut de la început foarte tare ideea acestei noi variante pentru Are we there. Le mulțumesc tuturor Tik Tok-erilor care s-au implicat și au acceptat să cânte și să se filmeze pentru clipul piesei. A ieșit foarte tare și mă bucur că acum va ajunge la voi toți. Vă iubesc și mă simt împlinită și fericită să vă am alături”, a declarat Olivia Addams.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata