Pictorul Fericit lansează o provocare: să vă pictați singuri tablourile cu care decorați casa!

Pare greu de crezut că ați putea să vă pictați singuri tablourile ce vă decorează casa? Ei bine nu. Pictorul Fericit vine cu o astfel de provocare artistică. Vorbim despre un brand deja cunoscut de publicul larg și mai ales de suceveni, căci depozitul aici este. Pictorul Fericit a adus în România picturi pe numere de calitate, o experiență creativă pentru publicul larg, de la cei mici la cei mari.

Ce este pictura pe numere? Un alt mod de a experimenta arta în toate formele ei. Concret, presupune ca pânza ce urmează să fie pictată să aibă o schiță deja trasată, numerotată. Fiecare număr corespunde unei culori. Astfel, utilizatorul trebuie să aplice culoare făcând această simplă corespondență. La final, întregul proces este răsplătit de imaginea perfectă a unui tablou cu care puteți decora casa.

 

Kituri complete pentru pictură, de la Pictorul Fericit

De la Pictorul Fericit puteți achiziționa kit-uri complete de pictură, ce includ setul complet de culori, set de 3 pensoane, un mockup și schița în format A4, precum și pânza de bumbac schițată, pusă pe șasiu. Ori asta înseamnă deja tot ce este necesar pentru a putea da start acestei aventuri.

Mai mult decât atât, tot de aici puteți achiziționa și sevalet din aluminiu grozav, rezistent, stabil și, deosebit de important de menționat, este ajustabil. Îl puteți folosi în interior sau exterior, stând în picioare sau de ce nu la masă. Picioarele acestuia se vor regla în funcție de înălțimea dorită. Este mai ușor și mai practic astfel să pictați.

 

Picturi pentru toate gusturile

Desigur nu vă imaginați a fi pictori adevărați, cu talent, încât să faceți din acest hobby unul practic. Dar iată că se poate. Practic este imposibil să nu realizați un tablou perfect, dat fiind că aveți ghidul conturului și al numerelor. Oricine poate picta!

Din punct de vedere al tematicii, cei de la Pictorul Fericit mizează pe diversitate. Astfel, veți descoperi aici teme diverse abordate, de la cele cu natură, peisaje, cu orașe și până la portrete. Una din categoriile interesante se referă la reproducerile după tablouri celebre. Nu v-ați gândit vreodată cum ar fi ca în casa voastră să troneze un tablou semnat de Klimt? Iată că este posibil.

O colecție de picturi pe numere cu reproduceri după celebre opere vă poate fi inspirație. Puteți alege Sărutul – The Kiss sau Screaming for Help – The Scream reproducere după lucrarea lui Edvard Munch.

Există o colecție și pentru copii. Picturile sunt ceva mai mici, de 30×40 cm și aduc în atenția publicului personaje drăgălașe și îndrăgite.

Nu știți ce să alegeți? Reprezentantii PictorulFericit.ro mizează foarte mult pe experiența oferită utilizatorilor astfel că vor consilia gratuit, oferă asistență la preluarea comenzilor și un stoc generos și de accesorii pentru pictură. Tot aici veți găsi culori, cuțite pentru pictură, seturi de culori acrilice, de pensoane sau chiar trusă completă pentru pictat.

Descoperiți acest univers al frumosului, descoperiți cum să vă puneți răbdarea la bătaie, creând în același timp tablourile cu care veți decora propria casă.

 

Contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata