„Pe-un patul de fan si floare” și „Sfanta noapte de Craciun” sunt cele mai recente colinde cinteate de Florin Gherlea

Crăciunul, sărbătoare mult așteptată atât de cei mici cât și de cei mari adună stări și sentimente profunde pentru fiecare împarte. În așteptarea Crăciunului ne pregătim fiecare dintre noi cu daruri frumoase pentru cei dragi.
Majoritatea artiștilor aduc în această perioadă în casele creștinilor colinde oferite ascultătorilor cu multă dragoste. Florin Gherlea vestește Nașterea Mântuitorului cu două colinde ”Pe-un pătul de fân și floare” versuri de Costache Ioanid și ”Sfântă noapte de Crăciun” versuri de Adrian Păunescu”.

„De sfintele Sărbători să deschidem ușa pentru oaspeții dragi și inima pentru speranță, bunătate, bucurie și lumină. Cu toate că ne aflăm într-o perioadă greu încercată, de Crăciun avem toate motivele să ne bucurăm. Cea mai așteptată sărbătoare a omenirii ne bate la ușă, iar eu sunt onorat să vă vestesc acest eveniment prin cele două colinde minunate. Nimic nu e mai frumos decât inima curata, mesele pline, bradul împodobit și mult așteptatele cadouri de la Moș Crăciun toate acestea petrecute alături de cei dragi. Cezara, fiica noastră deja fredonează colindele interpretate de mine, însă este prea mică pentru a duce un colind cap coandă. Pentru anul viitor promit primul colind alaturi de ea.”

https://www.youtube.com/watch?v=FlQoqkOYEvk

Cu ocazia lansării acestor două colinde vă urez tuturor ”Sărbători fericite și binecuvântate alături de cei dragi cu împliniri cerești și pământești. Să petreceți sfintele sărbători în pace sănătoși și bucuroși, întâmpinând Nou An cu multă sănătate care să vă aducă numai zâmbete pe față.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata