Parah Dice feat. Bastien lansează piesa Less Human, despre dragoste și umanitate

Parah Dice revine în industria muzicală cu o piesă care-i reprezintă perfect stilul care l-a conturat ca artist. Producătorul colaborează pentru noua piesă, Less Human, cu Bastien, artistul român care a fost numit de mai multe publicații din lume ca fiind “complex și extrem de tânăr” și care a strâns cu piesele sale milioane de stremuri pe platforme digitale independente.
Piesa Less Human a fost scrisă pentru a exprima începutul stării de dragoste și frumusețea nemărginită a acesteia, care reprezintă totodată o provocare a reprezentării umane. Melodia atrage prin linia sa sinceră și prin armoniile și dorința de exprimare a iubirii.

Piesa a fost compusă de Marius Dia și Sebastian Gabriel Tudor, iar producția este semnată de Parah Dice și Marius Dia.

Producătorul și muzicianul turc Parah Dice este prezent în industria muzicală de aproape un deceniu, lucrând foarte mult timp în spatele scenei. De aceea, portalul rus “TopHit” l-a numit unul dintre cei mai misterioși muzicieni turci.  De-a lungul timpului, producțiile sale au făcut parte din label-uri celebre precum Spinnin’ Records, Ultra Music, Universal Music și Atlantic Records, însă tânărul artist și-a dat seama că este momentul să fie independent și să creeze muzică sub pseudonimul Parah Dice.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata