OnePlus Nord 2 este un telefon care se comercializează la un preț mic în comparație cu beneficiile oferite

Cu toate că este plăcut să deții un telefon mobil de ultimă generație achiziționarea acestuia necesită un efort financiar considerabil ceea ce face ca un astfel de telefon mobil să nu poată fi achiziționat de către orice persoană. Din fericire, există și modele de telefoane mobile care se apropie foarte mult de caracteristicile de ultimă generație oferite de către un telefon premium fără ca acest lucru să însemne un pret de achiziție ridicat. Un exemplu foarte bun în acest sens este OnePlus Nord 2. Acesta este surpriza plăcută în materie de telefoane mobile care necesită apreciere.

Design-ul te duce cu gândul la un telefon mobil premium

Aspectul este unul simplu, curat, clasic, dar elegant. Transmite faptul că este un dispozitiv care poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp. Protecția oferită de către Gorilla Glass 5 este un aspect care contribuie la crearea unei astfel de impresii. Marginile curbate contribuie la sporirea gradului de eleganță dar și modul în care acesta este utilizat. Butonul de pornire/oprire dar și cel pentru oprirea tonului de apel se află pe partea dreaptă în timp ce butonul de volum se află pe partea stângă. În partea inferioară a telefonului mobil se află conectorul USB tip C, microfonul, 2 difuzoare și slot-ul microSim. Partea superioară a telefonului mobil adăpostește microfonul.

Display-ul este mai mult decât generos

6.43 inch este dimensiunea ecranului montat pe acest model de telefon mobil. Această dimensiune face ca acest model să fie apreciat de către un număr foarte mare de persoane. Fluid AMOLED este tehnologia în baza căreia funcționează acest tip de display. Acesta oferă o rezoluție de 1080 x 2400 pixeli, densitate 409 ppi și o rată de afișare de 90 Hz. Toate aceste detalii fac ca ecranul să ofere imagini identice cu realitatea. De asemenea, oferă o experiență plăcută în timpul jocurilor video.

Sistemul foto este compus din 3 camere care oferă posibilitatea de a realiza fotografii/videoclipuri la un raport preț – calitate foarte bun

Telefonul mobil a ajuns să fie utilizat foarte mult ca și aparat foto. Acest lucru se datorează faptului că tehnologia a evoluat foarte mult în ceea ce privește calitatea camerelor foto aflate în componența telefoanelor mobile. OnePlus Nord 2 nu face rabat de la acest principiu. Acest model este dotat cu un sistem foto care este compus din 3 camere foto. Este vorba despre camera principală de 50 MP, f/1.9, 24mm (wide), 1/1.56″, 1.0µm, PDAF, OIS; camera de 8 MP, f/2.3, 119˚ (ultrawide) și camera de  2 MP, f/2.4, (monocrom) cu suport Dual-LED și o cameră selfie de 32MP (f/2.5, (wide), 1/2.8″, 0.8µm). Caracteristicile acestui sistem foto face ca pozele și videoclipurile să fie realizate la o calitate foarte bună atât în cazul în care acestea sunt realizate în condiții de luminozitate puternică cât și în cazul în care lumina nu este cea mai bună. Sistemul oferă posibilitatea de a utiliza  multe opțiuni menite să contribuie la îmbunătățirea calității pozelor.

Sistemul de operare Oxygen OS 11.3 îmbunătățește modul în care este perceput telefonul

Telefonul oferă posibilitatea de a putea utiliza un sistem de operare personalizat. Este vorba despre sistemul de operare Oxygen. Utilizarea unui astfel de sistem de operare face ca telefonul mobil să funcționeze mult mai eficient și experiența trăită în timpul utilizării acestuia să nu fie enervantă. Posibilitatea de a putea personaliza aspectul interfaței face ca telefonul mobil să devină un dispozitiv pe placul fiecărui utilizator de telefon mobil.

Procesorul impresionează într-un mod plăcut. La fel și rapiditatea cu care se încarcă bateria

Procesorul MediaTek Dimensity 1200-AI de tip octa-core cu 1 x ARM Cortex-A78 până la 3.0 GHz, 3 x ARM Cortex-A78 până la 2.6 GHz și 4 x ARM Cortex-A55 până la 2.0 GHz, ARM G77 MC9 este cel mai puternic procesor din această familie. Acesta face posibilă rularea ireproșabilă a celor mai complexe aplicații sau jocuri video. Viteaza foarte bună pe care o oferă acest model de procesor se observă foarte bine și în momentul în care sunt vizionate filme în format complex.

În ceea ce prirvește autonomia, acest model de telefon mobil poate oferi o autonomie de până la 48 ore. Aceasta perioadă de autonomie se datorează acumulatorului de 4500 mAh. Acesta se încarcă complet în doar 30 de minute.

Sunteți invitați să urmăriți review-ul realizat de Marius Calugaru de la Blogatu.ro pentru mai multe detalii despre unul dintre cele mai noi și performante smartphone-uri de la OnePlus.

Concluzii

Una dintre cele mai plăcute surprize din acest an este lansarea acestui model de telefon mobil pentru că acesta oferă niște caracteristici care sunt oferite în general de către telefoanele mobile din clasa de top. Având în vedere că prețul de comercializare a acestui model de telefon mobil face ca modelul să poată fi încadrat în clasa de mijloc este evident de ce din ce în ce mai multe persoane optează pentru achiziționarea unui astfel de model de telefon mobil.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata