Octavian Riu a lansat o melodie compusă împreună cu Andrei Bănuță

Cântărețul-dentist Octavian Riu are o poveste de iubire desprinsă din telenovele! Artistul, care a lansat de curând un nou single, a povestit cum s-a cuplat cu partenera sa actuală, Mădălina Dumitriu. Detalii incendiare!!!

Poveștile de iubire ale artiștilor par unele rupte din telenovele! O astfel de dragoste a trăit și trăiește în continuare Octavian Riu, dentistul care și-a făcut o carieră și în muzică.

Cântărețul a scos de curând videoclipul melodiei „Tu, ultima”, unul care speră să ajungă la inimile tuturor îndrăgostiților. Și, pentru că este vorba despre o poveste de iubire, și a lui Octavian este una cu totul specială.

Pe femeia cu care s-a așezat la casa lui, Mădălina, i-a furat-o de sub ochi fratelui său în urmă cu mai mulți ani. Cei doi au și două fetițe minunate acum, iar când își amintesc felul în care a început idila lor nu pot să nu se amuze. Relația dintre Mădălina și Octavian a început după o decepție în iubire pe care artistul a trăit-o. Acesta a început să flirteze cu femeia vieții sale pe Yahoo Messenger, aflând ulterior că și fratele său îi făcea curte!

„Când eram anul 1 de facultate aveam deja o relație de 2 ani jumate cu o fată cu care mă și logodisem. O cerusem pe faleza din Tulcea. La scurt timp m-a lăsat pentru un băiat care la vremea aia cică era fotograf. I s-a părut ei că e interesant. Cel mai înjositor a fost că au venit împreună să îmi spună că ea nu mai vrea să fie cu mine. Reacția mea a fost simplă: ești sigură? DA, OK la revedere!” și-a început povestirea Octavian Riu.

În prezent, Riu este focusat pe cariera sa muzicală, neglijând nici profesia de dentist. Acesta a compus o melodie împreună cu Andrei Bănuță. Clipul piesei “Tu, ultima” a fost filmat la Cheile Dobrogei și pe plaja Corbu din județul Constanța. Videoclipul a fost filmat de Gabriel Ciolpan. Realizarea acestuia a durat câteva ore bune, artistul așteptând răsăritul soarelui pe un frig de nedescris. Pe lângă frumoasa tânără care face figurație în filmuleț, în clip apare și un Jaguar din 1988 care aparține unui colecționar din Constanța.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata