Norah Jones a lansat varianta deluxe a albumului “I Dream Of Christmas”

Norah Jones a lansat varianta deluxe a albumului “I Dream Of Christmas”. Varianta deluxe contine trei piese noi, fiind primul proiect realizat pentru perioada sarbatorilor.
Artista a lansat in 2002 albumul de debut, “Come Away With Me”, care a devenit familiar pentru milioane de fani. Castigatoare a noua premii Grammy, cantareata, compozitoarea si pianista a lansat primul proiect muzical special pentru Craciun. Albumul este o colectie de piese de sezon cunoscute deja, dar reinterpretate pentru timpurile si aspiratiile actuale ale oameniilor.
Link: https://umusic.lnk.to/IDOCDeluxePR
“Mereu am iubit muzica de Craciun. Anul trecut ascultam “Funky Christmas” de la James Brown si “Christmas Album” de la Elvis Presley in fiecare duminica pentru a ma simti confortabila. In ianuarie 2021, am inceput sa ma gandesc la un astfel de album. Cand ma gandeam in ce directie sa duc proiectul, piesele clasice au inceput sa-mi vina in minte. Toate piesele de Craciun sunt despre incluziune si fericire”, a declarat Norah despre noul album.
“I Dream Of Christmas” contine reinventarea pieselor “White Christmas”, “Blue Christmas”, “Winter Wonderland”, “Christmas Time Is Here”, dar si “Christmas Don’t Be Late” de la The Chipmunks. Albumul a fost produs de Leon Michels cu ajutorul lui Brian Blade, Tony Scherr, Nick Movshon, Russ Pahl, Marika Hughes, Dave Guy si Raymond Mason.
Norah Jones a debutat in februarie 2002 cu albumul “Come Away With Me”, castigand mai multe premii la editia Grammy-urilor din 2003. De atunci, Norah a castigat 9 premii Grammy si a vandut peste 50 milioane de albume, iar piesele ei au fost redate de peste 6 miliarde de ori. Artista a continuat sa scoata albume noi, lansand “Feels Like Home” (2004), “Not Too Late” (2007), “The Fall” (2009), “Little Broken Hearts” (2012), “Day Breaks” (2016), “Pick Me Up Off The Floor” (2020), dar si albumul live “Til We Meet Again” (2021). Aceasta a colaborat cu The Little Willies, El Madmo, Puss N Boots, Sasha Dobson, Catherine Popper, Willie Nelson, Outkast, Herbie Hancock, Foo Fighters, Mavis Staples, Jeff Tweedy, Thomas Bartlett, Tarriona Tank Ball, Rodrigo Amarante, Brian Blade si multi altii.
Tracklist “I Dream Of Christmas”:
1. Christmas Calling (Jolly Jones)
2. Christmas Don’t Be Late
3. Christmas Glow
4. White Christmas
5. Christmastime
6. Blue Christmas
7. It’s Only Christmas Once A Year
8. You’re Not Alone
9. Winter Wonderland
10. A Holiday With You
11. Run Rudolph Run
12. Christmas Time Is Here
13. What Are You Doing New Year’s Eve?
14. I Dream Of Christmas
15. Last Month Of The Year
16. I’ll Be Home For Christmas

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata