Nikolas Adrian Ghiorghiu a castigat 140 de diplome, 125 trofee si 30 de medalii in cei 7 ani de viata

In urma cu cateva zile Sânziana Buruiană a avut botezul mezinei Antonia, la un restaurant din apropierea Bucureștiului. Printre cei care le-au cântat invitaților a fost și un puști, Nikolas, care nu este străin de showbiz și care are zeci de premii obținute de-a lungul timpului, mai precis 140 de diplome, 125 trofee si 30 de medalii

micutul nikolas
micutul nikolas

Nikolas Adrian Ghiorghiu are 7 ani și e din Tecuci, iar talentul muzical și l-a descoperit la vârsta de 3 ani. La 4 deja primise primul lui trofeu de modelling, la concursul Miss și Mister Pyc-Pok. A participat la două concursuri din București tot în aceeași perioadă și a obținut trofeul la concursul „Star de 5 stele”.”Începând din acel moment ne-am dat seama că este foarte talentat. A participat la peste 100 de concursuri naționale și internaționale, ajungând până în Milano, Antalya, Bulgaria sau Ucraina, unde a obținut mereu diverse premii.

nikolas model
nikolas model

A fost și la preselecția Next Star, dar din cauza coronavirusului și a pandemiei s-au oprit filmările și nu am mai continuat. El și fiica Sânzianei Buruiană, Izabela, au înregistat o versiune a piesei <În căruțe colorate> și au filmat un videoclip. Acesta a fost un cadou pentru Sânziana și, împreună, au apărut în emisiunea Teo Show, unde i-au oferit cadoul special din partea lor, pentru ziua ei”, a spus mama lui.

nikolas si fiica sanzianei buruiana
nikolas si fiica sanzianei buruiana

Nikolas nu e doar pasionat de modelling și canto, îi place să joace fotbal și să danseze. El mai are o surioară de 4 ani, care și ea calcă pe urmele lui. De Nikolas se ocupă doamnul profesor de canto Claudiu Vișan. Băiatul abia a terminat clasa 0 și învață la Școala generală Dimitrie Sturdza nr 10 din Tecuci, Galați.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata