Muzica si pictura in noul sau proiect: Andrew Dum – Por El Amor feat. Pedro Huerta

Pictura, cinematografia, sculptura, muzica… toate acestea sunt forme de artă care oferă publicului atât o imagine a creației, cât și un sentiment care, de multe ori, este total diferit pentru fiecare dintre noi. Iar, în momentul în care aceste forme de artă se îmbină, rezultatul este unul și mai spectaculos.

Pentru piesa  Por El Amor, Andrew Dum evită convenționalul și alege să folosească, drept copertă, o pictură realizată de Mihai Kirilla. Despre opera sa, Corpus Amare, acesta declară:

„Pictura reprezintă diferite interpretări față de afinitatea propriului corp vizavi de acceptarea fizicului în cuplu. Fiecare vede pe sine și pe celălalt gol și acel sentiment de goliciune simbolizează sinceritatea în relații. Sexele își manifestă sinceritatea diferit, iar oamenii găsesc nișe prin care au curajul să se expună jumătății semnificative.

Totul e simbolic într-o construcție de vis unde curajul de a exprima goliciune sau sinceritate bat pe același ritm. Rezultă o eliberare fizică și spirituală.”

O piesă cu un subiect sensibil și o îmbinare de arte – așa ar putea fi rezumată Por El Amor în doar câteva cuvinte. „El amor de su vida sera aquel que entrara a su corazon sin avisar, sin pedir permiso” sunt versurile care ne readuc aminte de ceea ce înseamnă, cu adevărat, dragostea. Un sentiment, o trăire care apare în viața noastră fără să ne ceară permisiunea și fără să ne întrebe dacă suntem pregătiți.

„Sunt mereu atent să transmit o stare prin ceea ce creez. Rolul artei este să trezească ceva în cel care o vede sau o ascultă. Fie că este vorba de ceva care să binedispună ascultătorul, fie că este vorba de ceva care să îți lase un gând pe care, cândva, să îl dezbați. Cu tine sau cu cineva apropiat.

Colaborarea cu Mihai Kirilla mă bucură enorm. Simt că împreună am realizat ceva unic, iar Por El Amor este o piesă care vă poate oferi mai multe perspective și viziuni. Sper să vă placă și să ajungă în playlist-uri cât mai diverse. Pentru că poate fi ascultată și atunci când sunteți în căutare de liniște, într-un road trip sau la petrecerea la care vreți să mergeți în acest weekend!”, spune Andrew Dum.

Andrew Dum este un talent în ascensiune pe scena muzicii dance, având un portofoliu extins, plin de creativitate. Îmbinarea noului cu elemente autentice i-au adus lui Andrew o apreciere enormă din partea publicului, mereu încântat de noile sale creații. A fost primul DJ român care a avut propriul turneu național, denumit X Tour, iar în ultimii ani a fost o prezență constantă la marile festivaluri de muzică din țară.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata