Mara Georgescu revine în atenția fanilor. Iată cu ce

În peisajul monden şi în showbizzul românesc ştim că imaginea contează foarte mult dar şi asocierea de imagine cu alte persoane publice. Recent, o nouă ştire de senzaţie a venit în atenţia cititorilor de mondenităţi: Mario Mutu se iubeşte cu o brunetă superbă.

Ei bine, bruneta are o identitate artistică deja conturată şi există în peisajul muzical românesc dinainte de a-l cunoaşte pe Mario Mutu. Această se numeşte Mara Georgescu are I8 ani şi a reuşit să evolueze rapid şi să lucreze cu mari producători muzicali. În prezent, Mara se bucură de aprecierea lui Costi Ioniţă, care se implică cu tot sufletul în producţia şi promovarea pieselor acesteia, precum şi în construirea ei ca artist. Pe lângă voce, solista vine la pachet cu atuul unei imagini internaționale, ca afară, un look pe cât de natural şi nefabricat, pe atât de occidental.

Mara-Georgescu
Mara-Georgescu

Adolescenta publică – postează des pe Instagram și pe TikTok, are idei inedite şi se distrează aşa cum fac toţi tinerii de-o seamă cu ea. Aşa au apărut şi imaginile cu cei doi îndrăgostiţi, dintr-o joacă adolescentină. Este clar că domnişoara va atrage mulţi urmăritori pe contul ei de Instagram- https://www.instagram.com/iammarra444/

dar şi TikTok –https://www.tiktok.com/@iammarra444  fotografiile şi filmuleţele postate au impact foarte mare, asta va nu doar un prilej bun pentru un articol de cancan, dar şi o reală pârghie de promovare pentru un produs artistic valoros. Cea mai recentă producţie semnată Costi Ioniţă şi interpretată de Mara, poate fi urmărită aici.

Cine este Mara Georgescu?

Tânăra a debutat în muzică cu mult înainte de pandemie și a lansat mai multe piese și colaborări muzicale. De exemplu a cantat împreună cu, Faydee, DJ Hara a lansat melodia „Luna”, și a mai avut și alte piese precum „„Dolce Gabbana”, „Solo”, „Urǎsc cǎ te iubesc prea mult”, „Lacrimi de cristal” sau „Can’t Stop” cu Costi și Ajay Stevens.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata