Mădălina Lungu a lansat videoclipul piesei „Mi-e dor”

„Mi-e dor” – Noua piesă a Mădălinei Lungu, solista care a debutat în muzică cu melodia populară „Cât trăiește omu’n lume”, ne aduce o schimbare radicală de ritm, gen și atmosferă.
Mădălina, creatoare a versurilor și liniei melodice a colaborat de această dată cu studioul Jam Station Studio unde a făcut aranjamente orchestrale necesare pentru ca piesa să aibă premisele unei melodii ușor de reținut și fredonat de publicul solistei.
Videoclipul piesei a fost realizat de Jam Station Studio, alături de Răzvan Moroșanu, în mai multe locații si pe aceasta cale Mădălina mulțumește Hanului Vișoianu și Liria Events, cei care au găzduit pregătirile pentru videoclipul “Mi-e dor” unde Mădălina a încercat să redea esența piesei, printr-un joc vizual cât mai elocvent.

Mădălina Lungu-Mi-e Dor
Mădălina Lungu-Mi-e Dor

Despre Mădălina putem spune că este un rac autentic: atrăgătoare, cu multă imaginație și intuiție, sensibilă dar hotărâtă.
Originară din Negrești județul Vaslui dar stabilită în Iași solista de 32 de ani și-a realizat visul de a cânta recent, hotărâtă să încerce mai multe genuri muzicale.

Mădălina Lungu & Mi-e Dor
Mădălina Lungu & Mi-e Dor

Piesa „Mi-e dor” confirmă disponibilitatea solistei pentru mai multe genuri muzicale și este o melodie ritmată și ușor de ajuns la public.
Videoclipul melodiei se găsește pe canalul de YouTube al solistei si așteaptă părerile, aprecierile voastre, și de ce nu să o fredonați odată cu Mădălina.
Întrebată despre planurile de viitor, Mădălina a promis o nouă piesă chiar de ziua ei, adică pe 22 iunie. Să sperăm că în curând vom avea și un album marca Mădălina Lungu!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata