Lucrati mai mult de acasa? Atunci s-ar putea sa fiti mai motivati sa purificati aerul din incapere

Baza pentru sanatate si bunastare, precum si baza pentru energia vitala, este ceea ce corpul ia din mediul extern. Pentru a fi sanatos, trebuie sa bei, sa mananci si sa respiri. Cu cateva milenii in urma, medicina orientala si stiinta au examinat toate aceste componente intr-un mod complex si le-au acordat o importanta egala. Medicii occidentali abia astazi incep sa-si dea seama de importanta tuturor acestor componente. Initial, oamenii au urmat igiena alimentelor, apoi igiena bauturii si, abia recent, oamenii au inceput sa-si dea seama de importanta igienei aerului.

S-ar putea sa nu va ganditi mult la calitatea aerului din interior, dar casa dvs. poate suferi de o calitate a aerului mai proasta decat in ​​aer liber. Exista o multime de factori contaminanti interiori, inclusiv praf, fum de tigara, parul de animale de companie, compusi organici, alergeni si chiar bacterii. Daca petreceti mai mult timp acasa in aceste zile, s-ar putea sa fiti motivati sa purificati aerul din casa. Pentru ca in timp ce o ventilatie buna poate muta o parte din poluanti in exterior, cei mai buni purificatori de aer pot face o diferenta enorma in calitatea aerului din casa ta.

Purificatoarele de aer vin in toate formele si dimensiunile si chiar functioneaza in moduri fundamental diferite. Majoritatea au ceea ce este cunoscut sub numele de filtru mecanic si, in general, este foarte eficient in eliminarea poluantilor. Daca alegeti un purificator cu filtru HEPA sau filtru de aer cu particule de inalta eficienta, acesta ar trebui sa elimine aproximativ 99,96 la suta din toate particulele aeropurtate. Dar exista si alte tipuri de purificatoare de aer, unele, de exemplu, genereaza un camp ionic, care emite ioni incarcati negativ.

Poate fi o provocare sa gasiti un purificator care sa functioneze asa cum vreti, care se potriveste stilului dvs. de viata, care se incadreaza in gama de preturi si care sa aiba si un design modern. Cand aveti dubii, cel mai bine este sa apelati la marci si produse dovedite si cu recenzii excelente ale utilizatorilor. Purificatoarele de aer trebuie evaluate in functie de eficienta lor, capacitatea spatiului pe care o poate purifica, designul si pretul. Daca sunteti in cautarea unor purificatoare de aer care sa fie potrivite pentru nevoi specifice, veti gasi pe piata o gama larga de purificatoare de aer de cea mai buna calitate, din care puteti alege ce vi se potriveste.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata