La teatru – gongul, la party – bongul! Iată cum începe o petrecere cu adevărat reușită!

Sunetul de gong este folosit la teatru pentru a semnala începutul reprezentației – cu această ocazie, spectatorii sunt invitați, simbolic, să renunțe pentru câteva minute la grijile de zi cu zi și să se lase purtați într-o lume fictivă, în care vor avea ocazia să experimenteze trăiri și perspective noi.

O analogie cu acest moment aproape ritualic poate fi făcută cu introducerea unui bong la începutul unei petreceri. Dispozitivul utilizat pentru fumat are, de asemenea, scopul de a detensiona invitații și de a le permite să se bucure de câteva momente de relaxare și distracție.

Descoperă, în cele ce urmează, câteva detalii interesante despre pipa cu apă și află de ce aceasta nu ar trebui să lipsească de la nicio petrecere reușită!

 

Un dispozitiv cu o istorie bogată

Ar putea să te surprindă această informație, dar pipa cu apă nu este o invenție modernă. Din contră, aceasta a fost descoperită în urmă cu aproximativ 2400 de ani. Bineînțeles că materialul din care se confecționează acest produs, precum și designul și funcționalitățile sale au evoluat cu timpul.

Pipa cu apă, cunoscută astăzi sub denumirea cu bong, a redevenit populară odată cu întoarcerea soldaților americani din războiul din Vietnam. Astăzi, acest dispozitiv este folosit în întreaga lume de către cei care vor să se bucure de o experiență nemaipomenită a fumatului, precum și de un fum răcoritor și gustos.

 

Să fumezi țigări sau să pipezi la bong? Iată care este diferența!

Diferența principală dintre cele două tipuri de a fuma se referă la temperatura fumului inhalat. Aceasta din urmă este foarte ridicată în cazul țigărilor rulate, aspect care creează disconfort, manifestat prin tuse și chiar leziuni la nivelul țesuturilor pulmonare. În ceea ce privește fumatul la pipă cu apă, temperatura scade, ceea ce este mai avantajos pentru organismul tău.

Explicația fenomenului constă în distanța crescută pe care fumul o parcurge, călătorind prin tubul dispozitivului înainte de a fi inhalat. Mai mult, în colecția anumitor magazine specializate, precum LegalizeIt, vei găsi numeroase astfel de produse, inclusiv modele cu percolator sau gheață, care oferă răcire rapidă și eficientă.

Cunoaște „invitatul” special la orice petrecere!

Să ai un bong pregătit pentru serile petrecute alături de prietenii tăi este o idee genială, pentru care toată lumea te va îndrăgi! În cazul în care organizezi party-uri la tine acasă, este recomandat să ai o pipă cu apă de dimensiuni mari, care va oferi cel mai fin și răcoritor fum.

În schimb, dacă te deplasezi ori dacă petrecerile se desfășoară în aer liber, poți opta pentru un model de dimensiuni mici sau medii, care poate fi transportat cu ușurință. Indiferent de alegerea pe care o faci, asigură-te că produsul este curățat corespunzător înainte și după fiecare utilizare.

Există mai multe materiale din care poate fi confecționat un bong. Una dintre cele mai populare opțiuni este sticla, al cărei avantaj este că nu influențează deloc aroma fumului. Se curăță simplu și rapid și îți permite să vezi tot timpul cât de pură este apa din dispozitiv.

 

La mare căutare sunt și dispozitivele din plastic, care vin cu o serie de avantaje, precum rezistența crescută și prețul scăzut. Așadar, alege modelul dorit și nu ezita să dai startul petrecerii cu un dispozitiv care va fi „invitatul special” la cele mai reușite party-uri!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata