Kim Kardashian își arată sprijinul pentru soțul Kanye West în timp ce pozează în bikini – fanii reacționează

Kim Kardashian se bucură în prezent de o călătorie în Turks și Caicos împreună cu familia ei, dar soțul ei Kanye West, care a rămas în ferma sa din Wyoming, nu este departe de mintea ei.

Vedeta, în vârstă de 40 de ani, a aprins duminică o scânteie, arătându-și trupul uimitor într-un bikini maro, dar despre tot ce au putut vorbi fanii a fost alegerea ei de încălțăminte, adidașii RNNR „Ararat” de la Adidas YEEZY.

Pantofii de tip slip-on, proiectați de Kanye, sunt confecționați din cauciuc 100% și se vând cu amănuntul la 1.489 GBP. Fanii au înnebunit, mulți speculând că a fost un semn că, cuplul se întoarce să se căsătorească fericit.

„Sunt singura care mă întreb dacă sunt din nou împreună din cauza Yeezys ??” a scris una, în timp ce a doua a adăugat:

„Mică rază de speranță sub forma unui tobogan de spumă”. Cu toate acestea, alții s-au grăbit să sublinieze că mama a patru copii este, de asemenea, proprietarul companiei.

„Ea deține jumătate din această companie”, a clarificat un fan, în timp ce altul a adăugat:

„Îl poartă ÎNTOTDEAUNA, mai ales diapozitivele, dar mai ales pe acestea și pe adidași.”

Steaua The Keeping Up With The Kardashians a evadat în Turks și Caicos pentru o „călătorie de fete” cu surorile Kourtney, Khloe și Kylie Jenner săptămâna trecută.

Surorile rămân în prezent la un conac de lux pe malul oceanului cu copiii lor și urmează să sărbătorească luni o ocazie specială – a treia zi de naștere a lui Stormi.

„Susținerea” lui Kim pentru Kanye vine în mijlocul zvonurilor de divorț, sugerând că vedeta realității TV își pune capăt căsătoriei de șapte ani cu soțul ei superstar.

În ianuarie a fost raportat că, cuplul a decis să renunțe, numeroase mijloace de informare în masă au raportat că cuplul va divorța, în ciuda eforturilor de a-și salva relația. Fostul vecin al celebrului cuplu – Kathy Griffiths – a confirmat aparent știrea în ianuarie, scriind pe twitter:

„Cred că a încercat cu adevărat. Îl iubește cu adevărat. Îmi place de ea. Cu siguranță nu este diavolul sau altceva, dar cred că a încercat totul pentru a o face să mearga. El a făcut-o să râdă foarte mult și ea i-a îmbrățișat excentricitățile. Îi place să fie mamă mai mult decât orice.”

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata