Kate Middleton uluiește într-o ținută în nuanța roz bubblegum pentru o nouă apariție

Ne dezlănțuim serios cu privire la ultimul look al Ducesei de Cambridge, după ce a ieșit joi cu Prințul William la o școală din East London. Kate arăta frumos cu look-ul ei îndrăzneț roz, purtând un nou palton elegant Max & Co îmbrăcat într-un tricot destul de festonat de la una dintre mărcile sale preferate britanice, Boden.

Jumperul superb costă 65 de lire sterline de la brand și este în prezent încă în stoc online, deși fără îndoială va zbura de pe rafturi. Ducesa și-a completat look-ul cu părul într-o coadă de cal, adăugând pantalonii clasici negri și un clutch matlasat ținutei.

Foto: hellomagazine.com

William și Kate s-au întâlnit cu elevi și personal la School21 din Stratford, East London, pentru a evidenția lansarea în școlile secundare a unei Școli sănătoase din punct de vedere mental, o inițiativă lansată de Kate în 2018.

Este primul lor angajament public de când ducele și ducesa de Sussex i-au acordat marele interviu lui Oprah duminică seara.

În prima săptămână în care elevii s-au întors la cursuri, înainte de Crăciun, cuplul regal a auzit cum copiii de la școala finanțată de stat pentru elevii cu vârste cuprinse între patru și 18 ani vor avea acces la lecții despre abordarea anxietății și depresiei.

Cursurile se află pe un site web finanțat printr-o subvenție inițială de 800.000 de lire sterline de la Fundația Regală a Ducelui și Ducesei de Cambridge și a Prințului Harry, pe care Kate a dezvăluit-o în urma unei vizite la Roe Green Junior School din Kingsbury, nord-vestul Londrei, în urmă cu trei ani.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata