Iulia Vantur va prezenta „Gala UCIN”

Peste doar 3 zile, Gala UCIN (aflata la 50 de ani de la infiintare) va avea loc la Opera Nationala din Bucuresti (care isi sarbatoreste si ea Centenarul atestarii documentare in acest an). Se anunta  un eveniment care prin anvergura ameninta sa rivalizeze cu oricare Gala similara. 

 Cinematografia romaneasca isi  va premia succesele si isi va onora valorile intr-un spectacol plin de emotie care va fi transmis live pe canalul tv Cinemaraton, VoYo.ro si pe pagina de Facebook Gala UCIN luni20 septembrie, astfel: de la ora 18:00  – “Covorul Rosu” si de la 19.30 –  Gala UCIN.

 Dupa ce invitatii si participantii vor putea fi admirati, fotografiati si intervievati pe covorul rosu de la intrarea in Opera Nationala,  vor fi asteptati in Sala Mare a Operei Nationale de catre gazdele serii Iulia Vantur ( actrita internationala de cinema) si Laurentiu Damian (Presedintele Uniunii Cineastilor din Romania).

Ei vor invita pe rand in scena pentru decernarea premiilor la fiecare din cele 20  categorii (pentru care un Juriu format din actrița Tora Vasilescu, criticul de film Mihai Fulger, directorul de imagine Gabriel Kosuth si regizorul Doru Nitescu si prezidat de Academicianul Razvan Teodorescu  a decis nominalizarile), celebritati din lumea teatrului si cinematografiei, televiziunii, muzicii si sportului.

Printre celebritatile care au raspuns cu bucurie invitatiei lansate de producatorul evenimentului  – Izabela Rudolf – se numara Razvan Simion, Stefan Banica, Simona Patruleasa, Laura Cosoi, Marcel Iures, Adriana Trandafir, Carmen Tanase, Constantin Cotimanis, Monica Barladeanu, Aurelian Temisan, Ozana Barabancea, Adi Nartea, Oana Sarbu si alte personalitati din industria cinematografiei si a televiziunii.

Covorul rosu va fi sustinut si antrenat de catre actorii Monica Davidescu si Octavian Cuncea.

 Orchestra Operei Nationale, compusa din 40 de instrumentisti si condusa de dirijorul si Directorul Operei Nationale Daniel Jinga, va asigura momentele muzicale special pregatite pentru acest eveniment.

Suficiente ingrediente pentru a considera Gala UCIN 2021 evenimentul toamnei.

afis gala Ucin-2021
afis gala Ucin-2021

Gala UCIN 2021 este realizată cu sprijinul Ministerului Culturii, CNC, Institutul Cultural Roman, DACIN SARA, UPFAR ARGOA si cu al partenerilor Agerpress, Cinemaraton, Cocor Media, Prom’Art Creative, Cinemagia, Aarc, Revista FILM,E- Feminin, CineGhid, Radar, Star Filme.

Multumim sponsorilor care fac ca aceasta gala sa fie la un nivel inalt de prezentare: Borsec, Stalinskaya, Wembley, Jidvei, Gerovital, Horeca Cullinary School, Diamond by Adesgo, Miau by Clara Rotescu, Calapod, Hedone, Chocoland, Artego, Rose Mary, Luxury photo video, Ana are mere, Masaya, Flori cu firze, Asociatia Somelierilor din Romania.

Să ne vedem cu bine la Gala UCINPe 20 septembrie 2021, la Opera Națională București!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata